Szekeres Viktor

Film az utolsó hét emberről a Földön

Angol posztapokaliptikus film jelent meg DVD-n augusztus 30-án. A The Last Seven a Föld utolsó hét életben maradt emberéről szól, s az ő kálváriájukról, melyet a kihalt világban élnek meg.

Augusztus 30-án jelent meg Angliában az eredetileg mozis forgalmazásra szánt, de végül hipergyorsan DVD-n kiadott The Last Seven című posztapokaliptikus film. A The Last Seven felütése pofonegyszerű és nézővonzó, hiszen a Föld utolsó hét életben maradt emberéről szól, egy politikusról, egy tinilányról, egy katonáról, egy külföldiről, egy elemzőről, egy hívőről és egy vezetőről. Ők azok, akik nem tudják magukról, hogy kicsodák, csak azt, hogy nem bíznak a másik hatban.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

S, ha mindez nem lenne elég a konfliktushoz, akad még valaki, aki nem tartozik "az utolsó hét" közé, lévén "ő" valami más. A Londonban játszódó The Last Seven főszereplői Danny Dyer, Tamer Hassan, Simon Phillips, Ronan Vibert, Sebastian Street, Daisy Head, Rita Ramnani és John Mawson, a filmet Imran Naqvi rendezte John Stanley szkriptjéből.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seth #10
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az , hogy mind halottak(illetve ez nem teljesen igaz,mert a végén egyiküket újraélesztik), az üres város meg a túlvilág, vagyis inkább egy purgatórium szerű hely.Ami összeköti ezt a 7 embert,az egy bombamerénylet,amit az egyikük hajtott végre a politikus ellen, személyes okokból.Három célpont volt, három rossz helyen volt rossz időben. Többet nem írok,nézze meg aki akarja
  • kalapos01 #9
    Mi volt a csattanó?
  • Seth #8
    Most néztem meg. Ritka rossz egy film volt. Végén a csattanó mondjuk érdekes , de nem menti meg ez a filmet. Senki ne élje bele magát egy Legenda vagyok, vagy hasonló posztapokaliptikus filmbe,mert nem erről van szó
  • bmw #7
    Hat ez olyan egyveleg feleseg kis modositassal...
    pl, legenda vagyokbol egy kicsi meg az a sorozat nemtom a cimet amikor valahany masodpercre elajul mindenki....
    Nekem ezekre hajaz egy kicsit egyenlore a dolog...
  • emile zola #6
    engem nem hozott egy kicsit sem lázba az előzetes, már az önmagában is elég vicces, hogy összefut pár ember egy városban, és mivel nem találkoznak senkivel útközben, "nah mi vagyunk az uccsók a Földön, húú de izgi"
  • koschwarz #5
    úgy lett volna érdekes, hogy egy politikus, egy autókereskedő, egy ügyvéd, az USA elnöke, egy terrorista, egy kábítószerkartell feje, valamint chuck norris.

    természetesen majd a végén csak chuck marad életben, aki kezdetekben megteremteti az eget és a földet, a föld puszta volt és üres, sötétség borította a mélységeket, és Chuck lelke lebegett a vizek fölött, majd így szólt: "Legyen világosság", és világos lett...

    a többit tudjátok már :D
  • Bren X #4
    "A nyolcadik utolsó, a Halál" :-))
  • tyuklepes #3
    Nagyon jól hangzik, de a "mozi helyett DVD-kiadás" és a titokzatos 8. ... valami inkább valami középszerűt sejtet ... azért még nyilván meg lesz nézve :)
  • bippo #2
    Engem már trailer nélkül is megvettek.
  • tenthrodil #1
    Na ez jól hangzik, nézem is.