Szekeres Viktor

Kik lesznek benne a Fantasztikus négyes 2012-es rebootjában?

2012 nyarán kerülhet mozikba a Fantasztikus Négyes 3, mely egy reboot lesz, s minden bizonnyal a számozás helyett egy jól hangzó alcímet kap. Az új rendező, illetve a főszereplők még nem ismertek.

Most már szinte biztosnak tűnik, hogy a 20th Century Fox rebootolja a Fantasztikus Négyes című mozis képregény-adaptációt, mely füzetformában a Marvel egyik legsikeresebb sorozata, azonban mozikban eddig mindkét film megbukott. Az első rész 330, a második pedig 289 millió dollárt hozott világszerte, nagyjából annyit, mint a Vasember vagy a Pókember csak Amerikában.

A bukás egyik kulcsa a borzasztó rendezői munka volt (Tim Story-ról van szó, akinek nem véletlen, hogy új filmje csak DVD-n jött ki), így a Fox elsősorban rendezőt keres az új FF4-projekthez. A Comic Book Movie infói szerint a Fox az alábbiakban gondolkodik: Joe Carnahan (Szupercsapat), David Yates (Harry Potter 5-7) és James McTeigue (Nindzsagyilkos).

Persze a szereplőkkel kapcsolatosan is keringenek mindenféle pletykák a légtérben, például egyes hírek szerint múlt héten Adrien Brody-nak ajánlották fel Mr. Fantastic szerepét, míg Amber Heardnek Sue Stormét. A Latino Review írta meg, hogy Fátum Doktor Stephen Moyer lehet, s itt már Alice Eve-t vélték a Sue Storm-szerepre esélyesnek, míg Johnny Storm karakterét Kevin Penningtonnal hozták összefüggésbe. Sőt, állítólag A Lény hangja Bruce Willis lehet, mivel a tervek szerint a karaktert animálva készítenék el. A fentiek persze mind csak pletykák, de láttunk már arra példát, hogy egy-egy híresztelés valóra válik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #1
    Az első részt nem nevezném azért bukásnak, nagyon könnyen dobálóznak az emberek ezzel szóval, akárcsak a "sikeressel", tévesen.