Szekeres Viktor

Az RTL Klub leváltja a Cobra 11-et

A Cobra 11 egy időre eltűnik az RTL Klubról, s helyére egy amerikai akciósorozat, a Tökéletes célpont kerül. A szériának természetesen nincs köze a hasonló című Van Damme-filmhez, annál inkább egy népszerű képregényhez.

Hosszú évekig a Cobra 11 jelentette az RTL Klub vasárnap este hét órás sávját, azonban az annak idején még ismétléseivel is majdnem 2 milliós nézettséget produkáló német sorozatot manapság már csak 8-900 ezren nézik hetente. Ezért az RTL úgy döntött, hogy szeptembertől pihenteti a szériát és egy amerikai akciósorozatot indít el helyette.


A Tökéletes célpont (eredeti című: Human Target) egy érdekesnek ígérkező képregény-adaptáció, melyet Amerikában tavasszal mutatott be a Fox csatorna, s mely készítői a 12 részes első szezont követően megkapták a második évad elkészítésére vonatkozó felkérést is. A Tökéletes célpont főszereplője Christopher Chance, aki afféle magánnyomozó, testőr, problémamegoldó egy személyben, s kliensei általában arra kérik fel, hogy lépjen egy-egy veszélyben lévő illető helyébe, mintegy emberi céltáblaként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #4
    kellemes? eszméletlen jó:)
  • Wittgen #3
    Pedig kellemes kis új sorozat, én jól szórakoztam minden részén.
  • bippo #2
    Eddig nem néztem, de amilyen irritálóan nagyképű megjelenése van ennek a testőrnek, nem is fogom.
  • zola2000 #1
    pff, ennél még a cobra11 is jobb volt...