Szekeres Viktor

James Bond visszatér a tévéképernyőre

Idehaza a Chuck 3. szezonjára várunk, Amerikában pedig szeptember 20-án indul a kémsorozat negyedik idénye, melyben az a Timothy Dalton is szerepelni fog, aki annak idején James Bondot alakította.

A Chuck című akciókomédia készítői továbbra sem viccelnek, ha vendégszereplőkről van szó. Amellett, hogy szinte minden epizódban neves vendégszereplőket igazolnak le, a 4. évadban a több részre szerződtetett színészek esetében sem adják lejjebb a színvonalat. Először jelenleg a Nancy ül a fűben (Weeds) című sorozatban látható Linda Hamilton csatlakozott, mint az egyik főszereplő édesanyja, majd pedig magát James Bondot igazolták le Josh Schwartzék.

Timothy Daltont idén a Sons of Anarchy készítői is megkörnyékezték egy vendégszereplés ürügyén, de akkor még a 007 - Halálos rémületben és a James Bond - A magányos ügynök kéme nemet mondott. A mostani megkeresésre azonban már rábólintott, így ő lesz az a titokzatos idegen, akinek közös múltja van Linda Hamilton karakterével. Dalton jelenléte már csak azért is kuriózum, mert a színész amerikai tévésorozatban 1979 óta nem szerepelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #3
    Úgy látszik, Daltonon kívül semmi köze nem lesz Bond-hoz, de erre építeni a címet és párszor még elsütni a cikkben is kellő kattintást eredményez. Szóval csak a szokásos.
    Gondolom arra, hogy 'Scarlett szerelme visszatér a képernyőre' címre kevesebbet nyomnának.
  • mynameisbence #2
    De akk most Bondként szerepel vagy ez is egy Viktor féle cím?
  • xido #1
    Valahol a 3.évadban játszottak már egy "veterán párral",akik ex-ügynökök voltak...remélem velük nem ismétlik meg ilyen sablonosan...de a sorozat brilliáns:O