Szekeres Viktor

Brad Pitt egy videójáték-adaptációban?

Alig egy napja merült fel pletykaszinten az, hogy mozifilm készülhet a Red Dead Redemption című videójátékból, egyes források máris összefüggésbe hozták Brad Pittet az epikus western történettel.

A Showbiz Spy információi szerint Brad Pitt a legnagyobb esélyes arra, hogy a Red Dead Redemption című videójáték adaptációjának főszerepét eljátszhassa. A Rockstar Games népszerű western játéka a klasszikus amerikai vadnyugaton játszódik és egy John Marston nevű törvényenkívüliről szól.


A kritikai siker és az 5 millió eladott példány jelen állás szerint akár egy mozifilmet is eredményezhet jólértesült források szerint, ugyanis több stúdiót is érdekelne egy modern vonásokkal felvértezett epikus westernsztori. Egyelőre azonban semmi konkrétum nincs a projekttel kapcsolatban, így a fentieket csak találgatásként szabad kezelni. Egy biztos: a Rockstar Games nem cáfolta az értesülést, mindössze annyit mondtak, hogy pletykákat és spekulációkat nem kommentálnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Justil #8
    bakker, filmre olyan játékokat vigyenek, amiknek valami storyja is volt, meg nem ártana egy jobban kidolgozott háttér-univerzum sem azért. Bioshock stimmel, de Crysis?
    Nesze, ott az Iron man, keménycsávó a vasruhában... :)
  • zombeeka #7
    Én személy szerint jobban örülnék egy olyan adaptációról szoló hírnek amiben pl azt említik,h készül végre a Bioshock movie vagy egy elfogadható Crysis film!
    Hogy hirtelen ezt a kettőt említsem azon játékok közül amik érdemesek lennének egy filmre!
    (nem úgy,mint vmi szar spore vagy monopoly(???) filmtervek!)
  • cateran #6
    Ez 1 trailer:) A demo az "kicsit" mas...amugy valoban klassz,hangulatos:)
  • Aldo Moro #5
    Nem semmi ez a demo, simán elmenne egy filmelőzetesnek.
  • kalapos01 #4
    Mert szerinted ma a spagetti westernek érdeklik a mozizókat?
  • gneoka #3
    CSak azt nem értem miért modern vonásokkal felvértezett
    minden erről szóló cikkben megemlítik a játékot többször végig vittem de semmi modern felhangja nincsen, inkább klasszikus spagetti western
  • vg #2
    Ja, de milyen szerepre jóember?
  • Hoz_Hun #1
    Brad Pitt kifejezetten jó lenne a szerepre szerintem. :)