Szekeres Viktor

Kiderült, ki lesz a következő mozis Marvel-hős

Dr. Strange mellett legközelebb Iron Fistről készülhet szuperhős képregény-adaptáció a Marvel Studios-nál. A tervezett mozit immáron a Marvel új tulajdonosa, a Disney fogja gyártani.

Ahogy arról már korábban szólt pár pletyka, a Marvel Studios úgy döntött, hogy startpályára állítja legújabb szuperhősét, aki nem más lesz, mint Iron Fist, s Dr. Strange mellett az ő kalandjaiból készült legközelebb (vagyis leghamarabb 2013 környékén) mozifilm - az új karakterek közül. A stúdió már ki is adta a megbízást az XXX írójának, Rich Wilkes-nek, hogy készítse el az Iron Fist forgatókönyvét.

A harcművész szuperhős, Iron Fist karaktere képregényben először 1974-ben tűnt fel, s kivételesen nem Stan Lee, hanem Roy Thomas és Gil Kane találta ki. A korábban Daniel Rand néven futó hős szuperképességére egy sárkánnyal vívott csata során tett szert, amikor kezét a bestia szívébe mártotta. Ennek hatására öklei elpusztíthatatlan fegyverre váltak, s innen az Iron Fist, azaz a Vas Ököl név. Iron Fist előtérbe hozása csak azt bizonyítja, amit a Disney, illetve a stúdió által 4 milliárd dollárért megvett Marvel korábban is jelzett, hogy kevésbé ismert képregényhősöknek is szeretnének mozifilmet készíteni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gromgotth #5
    Én is kitaláltam egy képregényhőst: Szagos Lecsó-t, aki 3 hónapos lecsóba mártotta a kezeit és emiatt az olyan szagokat áraszt, amik minden bűnözőt meghátrálásra késztet. Szólok is a Disneynek hogy az én karakteremből is csinálhatnak filmet, hiszen a kevésbé ismert kritériumnak megfelel.
  • winnie #4
    "mint teljesen újat kitalálni."

    itt újat fognak kitalálni. fognak egy karaktert és írnak köré egy új történetet.
  • winnie #3
    nem. mert még mindig nagyon kevés van, és annyi a remek képregény, annyi a megfilmesítésre váró sztori, hogy csak örülhetünk.
  • NLZ #2
    Nyilván van kereslet az ilyen scifi-akciókra, aztán biztosabb egy már egyszer bevállt recepthez nyúlni, mint teljesen újat kitalálni.
  • ADAMEX9 #1
    Nem uncsi ez a sok képregény-adoptáció?