Szekeres Viktor

Spielberg természetfölötti képregényből készít tévésorozatot

Meglehetősen fura, természetfölötti képregényből tervez tévésorozatot készíteni Steven Spielberg, mely projektben a Terminátor-tévésorozat és a Transformers írói is a segítségére lesznek.

A Vulture információi szerint a Locke & Key című Joe Hill-képregényből immáron nem mozis adaptációt terveznek, hanem tévéset, hiszen Steven Spielberg, Alex Kurtzman, Robert Orci és Josh Friedman inkább tévésorozatot készítene a történetből. Az IDW Publishing által kiadott Locke & Key a Keyhouse történetét meséli el, mely egy New England-i villa, amelyben olyan fantasztikus ajtók találhatóak, amik átváltoztatják azokat, akik át mernek lépni rajtuk.


A csavar, hogy nem csak az ajtókon belépőre hatnak az ajtót, hanem egyben mindenféle kíméletlen teremtménynek is otthonául szolgálnak - ezek pedig addig nem nyugszanak, míg el nem érik, hogy a legborzalmasabb "tartalmat" rejtő ajtót is kinyissák. A készítők közül Spielberg neve a legismertebb, ő legutóbb a Tara alteregói és a Terra Nova című sorozatokon dolgozott. Josh Friedman utolsó sorozata a Terminátor: Sarah Connor krónikái volt, míg az Orci - Kurtzmann duó jegyzi a Rejtélyt és a Hawaii Five-O-t.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #1
    Szerintem a kepregeny maga nem termeszetfeletti,max a tortenete....