Szekeres Viktor

Hollywood egy remek scifi-mangát dolgoz fel

Hollywood ismét japán alapanyaghoz nyúl, ezúttal kifejezetten érdekeshez. Az All You Need Is Kill főszereplője egy katona és egy idegen faj, az adaptáció rendezését pedig Doug Liman vállalta el.

A Deadline már júniusban hírt adott arról, hogy Doug Liman rendezheti az All You Need Is Kill című mangaadaptációt, de az információ csak tegnap vált hivatalossá. A Hiroshi Sakurazaka által megírt japán alapanyagot Dante Harper készítette el forgatókönyv formájában. A szkriptet a Warner Bros. még tavasszal vette meg hétszámjegyű összegért cserébe.

Liman eredetileg a Warner Három testőr-adaptációját készítette volna, de úgy tűnik, hogy a stúdió nem akart belemenni a rohanós versenybe, hiszen egy konkurens gyártónál Paul W.S. Anderson is Három testőr-filmet tervez, s annak előkészítése jóval előrébb tart. Az All You Need is Kill eredetileg egy katonáról szól, akit egy felsőbbrendű idegen faj elleni harcra kényszerítenek, s eközben életét veszti. Azonban a katona nem hal meg, hanem újra- és újraéli utolsó napját, így folyamatosan változtatni tud bizonyos eseményeken, s egyre jobb harcossá válik - s talán még saját sorsán is tud változtatni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #7
    a királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem
  • zOMG #6
    winniekém csak az a gond hogy ez nem manga hanem light novel ebből is látszik mennyire "okos" vagy... legalább tudnád miről beszélsz, mert ugye a kettő nem ugyanaz, de gondolom mivel nem érdekel az eredeti így neked végül is édes mindegy mekkora hülyeséget írsz.
  • zOMG #5
    ... -.-'
  • nessboth #4
    A japánok meg az Idétlen időkigről koppintották
  • winnie #3
    kit érdekel az eredeti?
  • Seth #2
    "miközben az eredetiről nem is hallottak"

    ahogy a Föld lakosságának 99,99 %-a sem
  • zola2000 #1
    Fogadni mernék, hogy a magyar mozik megint nagyban adni fogják az elszúrt feldolgozást, miközben az eredetiről nem is hallottak...