Szekeres Viktor

Feltámad a mozis scifi? Újabb nagyszabású film készül

David Goyer máris eladta megjelenés előtt lévő scifi-regénytrilógiájának megfilmesítési jogait a Warner Bros-nak. Ha megszületik az adaptáció, akkor egy újabb idegeninváziós filmmel gazdagodhatunk.

Még meg sem jelent a filmes (Sötét lovag) és tévés (Flash Forward - A jövő emlékei) forgatókönyveiről ismert David Goyer regénye, a megfilmesítés jogait máris eladta több millió dollárért a Warner Bros. stúdiónak. A Michael Cassutt közeműködésével készítendő scifiregény, a Heaven's Shadow jövő nyáron lesz kapható, s a tervek szerint egy trilógia nyitódarabja lenne.

A történet szerint felfedezik, hogy egy objektum tart a Föld felé, s a pánik hatására több ország kormánya kezd el versenyezni, hogy melyik tudja először "elkapni" a kósza meteornak hitt tárgyat. Az úrhajósok azonban olyasmit fedeznek fel, mely hatására idegen csapatokkal kerülnek összetűzésbe, ami a Föld és az emberiség további sorsát is veszélybe sodorhatja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Athor #12
    Tényleg! Mekkora mozi lenne egy olyan story, ahol egy a mi jelenlegi fejettségünknél mondjuk 10-15 évvel fejlettebb civilizációt támadná meg egy különös, agresszív civilizáció, melynek neve Emberiség... No, itt végre nem mi lennénk a jófiúk.
  • asztosz #11
    David Goyer.... hmm, semmi bajom vele, számomra hullámzó teljesítményű író, bár azért azt megjegyezném h a nagyobb írói sikereit nem egyedül érte el pl: az említett Sötét lovag!
    Mjad meglátjuk....
  • NEXUS6 #10
    Most néztem meg a "Galaktikus támadás" The arrival c. filmet. 15 éves film, ua sztori, meg tök alacsony költségvetés, minimális látványelemek, de egész jó.
    Azért ezt minimum el kéne érni.
    Nem vagyok benne biztos, hogy sikerülni fog.
  • morden #9
    Az "úrhajósoktól" ( utolsó előtti sor) biztos beszarnak az idegenek :D
  • bmw #8
    Nehogy mar megint az ember gyoz...
    Ez mar nagyon unalmas...
  • Papichulo #7
    Sajnallak benneteket, hogy kotelezoen el kell menjetek az osszes ilyen filmre. Pedig ha ezt meg tudnatok uszni, akkor biztosan nem lamentalnatok ennyit... :)
  • Magiszter #6
    Az idegen invázióval az a baj hogy mindig ugyanarról szól. Jönnek a csúnya idegenek és kiirtják a világ 99%-át, de a maradék 1% aztán kiírtja az idegeneket egy marik aszpirinnel, vagy egy idegenektől lopott hiperfejlett fegyverrel...stb. HepiEnd.
  • JTBM #5
    Jól hangzik.
  • winnie #4
    de. lesz jövőre egy gyermekét elvesztő anya kálváriájáról szóló film, plusz egy másik, ami két tini szerelméről szól. mindenki kap olyat, amilyenre vágyik.
  • Bren X #3
    ...meg cuki családbarát, puskák helyett adóvevővel fogják elkergetni az idegeneket...halálos URH adással...mely nem öli meg a rosszakat csak egy kicsit nagyon eldádázza...és turmixként végzik a McDonaldsban...így mindjárt jöhet a folytatás amelyben a turmixot fogyasztók űrturmixzombik lesznek és rátámadnak az USA elnökére...