Szekeres Viktor

Jövőre folytatódik az egyik legsikeresebb scifi

Minden Eureka-rajongó örvendhet, hiszen az amerikai scificsatorna úgy döntött, hogy 2011 nyarán is szüksége lesz a népszerű sorozatra. A tervek szerint a negyedik évad minden állandó szereplője visszatérne.

Úgy tűnik, hogy az Eureka című scifisorozat megállíthatatlan, hiszen az amerikai Syfy csatorna illetékesei, miután vetettek egy pillantást a jelenleg is képernyőn lévő negyedik évad nézettségi adataira, úgy döntöttek, hogy jövőre új epizódokat szeretnének látni belőle. A nagyjából 2,5 milliós átlagnézettség eredményeképp 2011. nyarán már az ötödik szezon kerülhet bemutatásra az Eurekából.


Sajnos idehaza a TV2 viszonylag hamar abbahagyta az Eurekát, s más csatorna sem csapott le rá, így a magyra nézők nem nagyon tudhatják, hogy a kezdetben bohókás sorozat mennyire komolyodott meg. Azonban az biztos, hogy a negyedik szezonban a készítők egészen komolyan fejére állították a száriát, hiszen egy alternatív valóságba küldték az Eureka főhőseit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Én bírtam (bírom) a sorozatot, csak kár, hogy itt Mo-on nem nagyon adják. Pedig még a szinkron is tetszett. Elég jó kis lazulós részek voltak némi sf beütéssel.