Szekeres Viktor

Feltámad a Smallville egyik főgonosza

Azt egyelőre még nem tudni, hogy Lex Luthor visszatér-e a népszerű, képregényes alapokra építkező tinisorozatban, de az már biztos, hogy édesapja, Lionel ismét meg fog jelenni. Vajon jó vagy rossz szereplőként?

Úgy tűnik, hogy a Smallville befejező, tizedik szezonjára a készítők szeretnék összeszedni a legemlékezetesebb, legkedveltebb szereplőket. Közülük az egyik nem más, mint Lionel Luthor, hiszen pár napja robbant a bomba, miszerint a Lex Luthor apját alakító John Glover aláírta pár epizódra szóló szerződését a sorozattal. Hogy milyen formában tér vissza a már elhalálozott milliárdos, arról nincs információnk.


Lionel Luthor mellett korábban Clark Kent édesapjáról derült ki, hogy újra fogjuk látni, de többek között Brainiac is újra fel fog tűnni a sorozat 10. szezonjában. Abban a tizedik szezonban, mely a készítők elmondása szerint minden eddiginél sötétebb hangvételű lesz, s mely az ígéretek szerint úgy fog zárulni, hogy az minden fanatikus szívét megdobogtassa. A nagy kérdés már csak az, hogy a Lexet alakító Michael Rosenbaum tiszteletét fogja-e tenni a végjátékban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Heimdall #2
    Remélem egy rész erejéig még a JSA is visszatér egy új Dr. Fate-tel, és Green Lantern se maradjon ki. :)
  • KillerBlue #1
    Kár, hogy Sam Witwer karakterét kinyírták mert jó lett volna úja látni valami izgi részt amiben szerepel.