Szekeres Viktor

A 60-as években fog játszódni az új X-Men mozifilm

Az X-Men: First Class a képregényfilmekhez képest elég szokatlan időszakban fog játszódni, nagyjából Kennedy elnöksége alatt. A film főgonoszát Kevin Bacon fogja alakítani, aki Sebastian Shaw bőrébe bújik bele.

Az AintItCoolNews beszervezte egy telefoninterjúra Bryan Singert, az első két X-Men-film rendezőjét, valamint az előkészületben lévő X-Men: First Class producerét, hogy meséljen ezt-azt az új filmről, mely június harmadikán kerül bemutatásra Amerikában. Singer eleget is tett a kérésnek, s többek között az is kiderült, hogy a film főgonosza Sebastian Shaw lesz (Kevin Bacon), valamint fel fog tűnni Emma Frost (January Jones) is a Hellfire's Club Fehér Királynőjeként.

A film egyébként, ahogy már azt korábban is megírtuk, Charles Xavier (James McAvoy) és Eric Lensherr (Michael Fassbender) barátságáról és "szakításáról" fog szólni, azokból az időkből, amikor még nem létezett X-Professzor, illetve Magneto, így például előbbi sem lesz kopasz, valamint a tolószéke sem kap különösebb hangsúlyt. A sztori ennek megfelelően a 60-as években fog játszódni, nagyjából akkor, amikor képregény formájában megszületett az X-Men, s épp ezért a mutánsjelmezek is az eredetiekhez fognak közelebb áll. Az X-Men: First Class-ben olyannyira jelen lesz a kor, hogy John F. Kennedy és Martin Luther King története is kap némi említést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsolt1980 #7
    Hmmm.Hát ja!
    Nem hinném amúgy, hogy nem tennének be legalább egy-két ismertebb egyéb karaktert!Gondoljunk csak bele!Milyen lenne akkor a film?Hogy festene az?
  • curse #6
    hat ugy, hogy az x-men first class xavier elso csapata, az meg rajta kivul ottagu volt: cyclops, marvel girl, beast, angel, iceman. masreszt a marveltol megszokhatta mindenki, aki nezte/olvasta/itta, hogy ne varjon osszefuggest ket sorozat kozott, mert mar van vagy otmillio marvel-univerzum es -dimenzio :) ezt se akarjak ugy forgatni, hogy ne utkozzon az elozo filmekkel (emma frost a hatvanas evekben <==> a wolverine originsben summers-szel egyidos lurko volt), de ha nem akarjak a ket legelso x-ment beletenni a first classba, hat ne tegyek, csak igy meg felrevezeto a cim :\
  • Quantumleap #5
    Csak nehogy belekeverjék Kennedy és King halálát is úgy, hogy magyarázatot adnak rájuk. Mint ahogy az X-aktákban volt.
  • sandor8206 #4
    nem lesz benne scott és jean grey, lenyilatkozták
  • Seth #3
    De most hogy jön ide Jean Gray és Scott?
  • Zsolt1980 #2
    Mármint a korát!
  • Zsolt1980 #1
    Jó, jó, jó.Ez így még ígéretse lenne.Kennedy és King.
    Akkor már King mellé Malcolm X is "kellene" a párhuzamért.
    Csak egy lenne akkor is a bökkenő:Jean Grey az első részben vagy 35 lehetett max.így, hogy a nulladik rész a hatvanas években játszódik, nem igazán jön ki a kora.Vagyis igencsak késélen táncolnak a készítők...És akkor még meg sem említettem Scottot pl. ...