Szekeres Viktor

Sikersorozatok folytatódnak a scifi-csatornán

Az AXN SCI-FI szeptemberi műsorán napjaink és a közelmúlt legnépszerűbb sci-fi-sorozataiból hoz új évadokat, továbbá három Star Trek-filmet és egy valóságshow-t is műsorára tűz.

Az AXN SCI-FI hamarosan műsorára tűzi az egyik legnagyobb rajongótáborral bíró brit kultsorozat, a Ki vagy, Doki? (Doctor Who) negyedik, a Battlestar Galactica harmadik és a Sötét angyal második szériáját. Az új évadok mellett látható lesz a Ghost Hunters című dokumentum-reality show, valamint három Star Trek-film is képernyőre kerül.

A Sötét angyal szeptember 7-től minden kedden és csütörtökön 22:00-tól lesz látható továbbra is. Az idehaza még sehol sem sugárzott 2. évad során Max-et Seattle-ben láthatjuk viszont, mint a Manticore 542. sorszámú foglyát, ahol az a feladata, hogy a reprodukció érdekében közösüljön egy számára központilag kiválasztott egyeddel. Logan Cale-nek azt mondják, hogy Max halott, ő azonban időközben már a szökését tervezi, amelynek a során megismerkedik Joshuával, a vadállat-szerű teremtménnyel.

A Battlestar Galactica szeptember 24-től minden hétfőn, szerdán és pénteken 22:00-tól kerül adásba, míg a Ki vagy, Doki új részei szeptember 9-től ismét csak minden kedden és csütörtökön 23:00-tól lesznek láthatóak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)