Szekeres Viktor

Jön a Hellraiser kilencedik része

Miközben sokan még mindig azon szörnyülkednek, hogy modernizálják az első Hellraiser-filmet, csendben elkészülhet a horrorszéria kilencedik epizódja, mely a Hellraiser: Revelations címet fogja viselni.

A Fűrész-sorozat sehol sincs ahhoz képest, hogy a Hellraisernek nemsokára a kilencedik része készülhet el, igaz a horrosorozatból csak az első négy rész került mozikba, s azok is egyenként maximum 15 millió dollárt hoztak. A Hellraiser: Revelations-ről szóló információ, miszerint a forgatása nemsokára kezdődik, Clive Barker egyik emberétől származik, mint ahogy az is, hogy a forgatókönyvet Gary Tunnicliffe, a korábbi Hellraiserek egyik maszkmestere fogja készíteni, a rendező pedig az idén a Tükrök 2-vel próbálkozó Victor Garcia lesz.


Az, hogy a tervezett remake-hez képest a Revelations hol helyezkedik el, egyelőre még nem tudni. Azonban, ha valaki fel akarná hozni magát Pinhead és a cenobiták eddigi kalandjaival, az az itthon DVD-n (illetve az 5. rész csak VCD-n jött ki) is megjelent 8 epizódot a következő sorrendben nézze meg: Hellraiser, Hellraiser 2, Hellraiser 3, Hellr4iser - Vérvonal, Hellraiser: A pokol démonjai, Hellraiser - Pokolról pokolra, Hellraiser - Halálos, Hellraiser - Hellworld.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Okisz #9
    jó, akkor ki vagy végezve!
  • Flint Sullivan #8
    Ami a remake-et illeti, a készítők elvileg résszint Clive Barker "Hellbound's Hearth" című regényét, résszínt az első és negyedik rész bizonyos elemeit vegyítenék össze. Kiváncsi vagyok rá, milyen lesz, én bizakodó vagyok. Ami a folytatásokat illeti: Az első zseniális, a második rész (kövezzetek meg) nem tettszett, a harmadik számomra szimplán sz"r volt (tényleg bocsi azoknak, akiknek tettszett), a negyedik az igazán jól sikerült folytatás, az ötödik bűnrossz, a hatodik egész tűrhető, a hetedik (kövezzetek meg megint) kimondottan tettszett, a nyolcadik meg....tényleg siralom.hu az egész, gyűlölöm úgy, ahogy van. Nem tudom, milyen lesz a kilencedik és egyáltalán milyen koncepció alapján készül el. Doug Bradley még benne lesz ebben (azt tudom, a remake-ben már más játsza tűfejűt, de-dobjatok meg még néhány kővel-nem is gond, hiszen ha újragondolás, akkor bezony a régi kedvencet mellőzni kell, mint Freddynél, ami meg-lelőhettek-tettszett is)
  • LeonSKennedy #7
    A cikkhez egy megjegyzés:

    A Hellraiser 5. része nem jelent meg nálunk soha DVD-n,csak VCD-n(UIP DUNA).
  • Zsolt1980 #6
    Ja, Reg5 csak annyit még, hogy a hetediket még nem sikerült eladnom másfél év alatt!Ez is árulkodó!Főleg úgy, hogy igencsak olcsón kínálom eladásra, persze nem itt, hanem máshol.
  • Zsolt1980 #5
    Na, én a hetediket megvettem 990-ért tudván a vélemények milyenek róla, pedig direkt egy jó ideig ellenálltam a megvételének.
    Szóval az számomra már nagyon, de nagyon rossz film volt, így immár a nyolcadik részt tényleg könnyűszívvel kerültem el jó messzire mind a mai napig is.Nem is érdekel, abszolút hidegen hagy.
    A kilencedik elé pedig kíváncsian, érdelkődéssel nézek.Majd kiderül, hogy milyen lesz.
    Majd ha az is szörnyű, gyatra filmnek sikerül, utólag azt is minden Tűfejű rajongó elkerüli.Ennyi. ;-) :-)
  • Reg5 #4
    A Hellworld jó szar volt, szerencsére annál csak jobb lehet.
  • Zsolt1980 #3
    E történet esetében.Bocsánat.
  • Zsolt1980 #2
    Tologassák csak tovább, én azt mondom! :D :XD
    Tény, hogy nem kellene elkészíteni ezt...
    Viszont egy normális remakere e történet-egészen pontosan az eredeti regényre gondolok-kifejezetten igényt tartok!Remélem jól sikerül!
    Amúgy nem olvastam a regényt, és jópár hónappal ezelőtt láttam egy antikváriumban a regény hazai kiadását, nem emlékszem rá, hogy mennyiért is árulták, de eléggé komoly ára volt, sajnos nem volt rá pénzem...brühühühühü :-((((((((((
  • nessboth #1
    Már lassan 5 éve tolják az elkészítését...