Szekeres Viktor

Megérkezett a Skyline című scifi első plakátja

Most már nem csak a Skyline mozgóképeiben gyönyörködhetünk, hanem egy álló grafikában is, hiszen megérkezett a november scifi plakátja, melyen a mai divatnak megfelelően a kék szín dominál.

A ShockTillYouDrop-on mutatta meg először a netes közönségnek az Amerikában november 12-én mozikba kerülő Skyline első, kedvcsináló plakátját, melyről azonnal kiderül, hogy nem hazudik a film előzetese és valóban a idegeninváziós műfaj bővül egy darabbal. Az Alien vs Predator második részét is rendező Strause-testvérek filmje egyelőre még nem biztos, hogy nálunk is moziba kerül.

A rendeződuó egyébként pusztítást és mindenféle szörnyetegeket ígér, s azt is, hogy a film szereplőinek, Eric Balfournak, Scottie Thompsonnak, Donald Faisonnak, David Zayas-nak és Crystal Reednek nem lesz könnyű dolga, ha meg akarja menteni a világot a földönkívüliektől. A Skyline rettenetet szülő eseményei egyébként nagyjából azon a ponton fognak kezdődni, amikor Los Angeles-re furcsa fény ereszkedik, mely magához csalja az embereket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Doktor Kotász #11
    Akkor irány a konyha, elő a kés, és ess az ereidnek!
    Máris jobbá teszed a világot a saját hited szerint!
    Különben csak annyire lehetsz hiteles, mint az a bölcsészprofesszor, aki hamburgerért ugrik ki a Mc Donaldsba farmernadrágban két előadása között, amiken az angolszász kultúrmocsokról fellengzősködik.
  • kalapos01 #10
    A te köröd szurkolni szokott a filmeken?
  • cateran #9
    Hat nem tudom...ismeretsegi koromben 10 emberbol 10 az idegeneknek szurkolna....masreszt az emberiseg kiirtasa nem egyenlo a vilag pusztulasaval...
  • Bimbike #8
    Vagy csak realista :)
  • Doktor Kotász #7
    "Szerintem ezek a pusztítós filmek a köv miatt siklanak el.
    Először is, miért szeretjük ezeket a filmeket, miért ülünk be rájuk? Talán mert tele van a törpünk az egész világgal és szeretnénk, ha megváltozna elpusztulna. Ok ezt általában megkapjuk. Ez kipipálva."

    Ha még ennél is trendibb baromságokat szeretnél csinálni, vágd fel az ered, ugorj a metro alá, vesf le magad egy szikláról, vagy válassz magadnak valami tetszetős önkezűséget!

    Az emberek nem azért ülnek be egy ilyen idegeninváziós filmre, mert szeretnék, ha elpusztulna a világunk. Pont ellenkezőleg. SZeretnék, ha megmaradna.
    Különben nem izgulnának azért, hogy a főhős megmentse.
    Szerintem aki elpusztítaná a világot, vagy a pusztulására vágyik, az egy elmebeteg retardált.
  • Athor #6
    "...dőlnek a felhőkarcolók, hogy az alkaloida tagjai egymást átkarolva hullámoznak a nézőtéren..."

    Ezen szakadtam egyet... :)
  • NEXUS6 #5
    Szerintem ezek a pusztítós filmek a köv miatt siklanak el.
    Először is, miért szeretjük ezeket a filmeket, miért ülünk be rájuk? Talán mert tele van a törpünk az egész világgal és szeretnénk, ha megváltozna elpusztulna. Ok ezt általában megkapjuk. Ez kipipálva.
    Azonban, akkor látjuk értelmét ennek, ha többet kapunk ennél, ha látunk valamit, vagy a világelpusztítós idegenekben, mert van bennük valami érték, ami az emberiségből hiányzik, vagy a pusztulás után újjászerveződő emberiségben lesz valami extra (szolidaritás, egyenlőség akármi), amiért érdemes ezt a nagy felfordulást felvállalni.
    Sajna ilyet viszont nem kapunk általában.
    Ott van pl a 2012. Megy a nagy perpatvar, dőlnek a felhőkarcolók, hogy az alkaloida tagjai egymást átkarolva hullámoznak a nézőtéren, és kik maradnak meg a végén?
    Hát pont a gazdagok, a kiváltságosok, akiknek a jelenlegi elpusztítandó világot is köszönhetjük.
  • ZeemanX #4
    És persze majd jön dzsekk meg dzsüli és mindenki megmenekül és heppi és a kislány körül csahol a kutyulija...
    Amilyen frankó apokalipszisos-világégéses-embertömegfelszippantós volt a trailer, gyaníthatóan olyan debil lesz az egész film (mint az a "mikor megállt a föld"-ös szarság).

    A Knowing pont ezért tetszett. Ott nem szarakodtak a végén. :-)
  • endrev #3
    Ja, hát elég szánalmasan ötlettelen, és az AVP2 óta ez már baljós... Mintha az egész csak arról szólna, hogy "csináljunk valami baromi meghökkentőt" "oké, mi legyen benne?" "hátööö, mondjuk brutál űrhajók szipkázzák föl az embereket mint a Világok Harcában, csak épp antigravitációsan, hogy azért mégis/mégse.."
  • Spaceghost #2
    Az ilyen nagyszabású sci-fi filmek mostanában valahol mindig elcsúsznak. Ettől függetlenül is tetszenek, de jó lenne olyant látni ami tényleg minden téren a helyén van.