Szekeres Viktor

Feldolgozzák a legjobb angol akciósorozatot

Amerika a sok sikeres és még több sikertelen, angol eredetivel bíró sorozat feldolgozását követően sem hagy fel a szigetországi szériák remake-jeivel. Ezúttal egy akciósorozatra vetették ki hálójukat, a Spooks-ra.

Amerika ismét egy angol sorozatra vetette ki hálóját. Ezúttal az ABC csatorna döntött úgy, hogy szívesen feldolgozná a britek egyik büszkeségét, a Spooks című akciósorozatot, mely nálunk MI5 - Az elit alakulat (és Titkos Szolgálat - MI5) címem futott annak idején az m1-en. A nemsokára a kilencedik szezonjába lépő széria egyébként nem csak a közönség, hanem a szakma elismerését is élvezi, hiszen a BAFTA-díjat is elnyerte.


Michael Seitzman (Kőkemény Minnesota) fogadta el az ABC felkérését, ő fogja írni a pilotepizód forgatókönyvét, mely ugyancsak egy titkosszolgálati egységről fog szólni, arról azonban még nincs hír, hogy marad-e a helyszín Anglia, vagy amerikai színezetet kap a történet. A BBC-n 2002-ben indult Spooks főhősei nemzetbiztonsági fenyegetésekkel szállnak szembe, legyen szó vallási fanatikusokról, öngyilkos merénylőkről vagy fegyvercsempészekről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)