Szekeres Viktor

Megvan az új Dredd bíró

Karl Urban fogja magára ölteni legközelebb Dredd bíró jelmezét és sisakját - ráadásul utóbbit le sem fogja venni, erősítették meg a készülő film producerei, akik erősen korhatárosra tervezik az új Judge Dreddet.

Ahogy az várható volt, Karl Urban lett az új Dredd bíró, ő fogja játszani a maszkos képregény-karaktert az új Judge Dredd mozifilmben. Pár hete már mi is jeleztük, hogy az a pletyka járja, hogy az új-zélandi színész kaphatja meg a szerepet, de most az Empire Online készített egy interjút Andrew MacDonald és Allon Reich producerekkel, akik megerősítették a netes értesüléseket.

A producerek a beszélgetés során egyébként még elárultak pár dolgot a tervezett filmmel kapcsolatban. Először is azt, hogy ők is egyetértenek a rajongókkal, miszerint a 90-es években készült Stallone-film teljesen tönkretette az egyébként fantasztikus képregény eredeti elképzeléseit. Másodszor pedig, hogy ők mindenképp erősen korhatárosra és realistára tervezik a Judge Dredd rebootját, melyben, mint arról már korábban is volt szó, Dredd valóban nem veszi le sisakját. Ígéretük szerint mindenképp komolyan fognak hozzáállni a témához, nem vesznek példát más képregényfilmek komolytalanságáról. Peter Travis, a rendező, az év végén lát neki a forgatásnak Johannesburg-ban, a Ditrict 9-ban dolgozók részvételével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #11
    Gondolom úgy, mint a Nolan-féle Batman filmek.
  • zboszor #10
    realistára tervezik a Judge Dredd rebootját

    Csak tudnám, mitől realista egy fantasztikus képregény filmváltozata.
  • kalapos01 #9
    Rinyagép. Ha egy kókler rendező csinál egy jó alapanyagból egy szart, akkor abból a filmből már ne is csináljon senki egy jó filmet.

    Ha nem tetszik, nézzed nyugodtan csak a folytatásokat, amiben tovább csinálják a szart. Nem kell újrakezdéseket nézned.
  • endrev #8
    Alig várom hogy láthassam Karl Urban-t az új Dredd-filmben! :-D
  • bmw #7
    Most is azt mondom, mi a fa..nak ez a sok reboot.....
    Szanalmas mar....
  • Yutani #6
    Remélem olyan maszkot csinálnak, amiben nem lehet belátni Karl Urban orrlyukába.

  • Aldo Moro #5
    "Judge Dredd rebootját" Már nem beszélni magyar?
  • viizo #4
    Megölted Kócost!

    Megölted Csókost!

    Megölted Appát!

  • kalapos01 #3
    Jó, de a JD filmként tényleg rossz volt. Amint feltűnt a színen Rob Schneider, már lehetett tudni, hogy gyerekeknek szóló gagyi lesz,
  • pauly #2
    Egyetértek,nekem is tetszett.Én sem ismertem nagyon a képregényt,de nem is szokott érdekelni hogy mennyire ragaszkodik egy film a képregényhez,játékhoz stb.Az a lényeg hogy jó vagy nem jó mint film...