Szekeres Viktor

Újabb kemény scifi kerülhet mozikba

A Last Man Standing: Killbook of a Bounty Hunter elmúlt hónap legnagyobb sikere volt a képregény-fanatikusok körében, s a Paramount filmstúdió nem késlekedett sokat, megvette a megfilmesítés jogait.

A Deadline információi szerint a Paramount Pictures megvette a Last Man Standing: Killbook of a Bounty Hunter című könyv és képregény megfilmesítési jogait. A tervek szerint a készülő LMS-film producere Scott Aversano lesz, és a könyv készítője, Daniel LuVisi. A könyv az idei Comic Con egyik szenzációja volt, szerzője két éve dolgozott rajta és a látogatók két óra alatt elkapkodták az összes példányt. (Az LMS egy 230 oldalas, a világot megalapozó könyv, egy biblia formájában jelent meg, melyet a képregény fog követni.


A Heavy Metal kiadó könyvének története nagyjából 2600-ban játszódik egy alternatív univerzumban és egy Gabriel nevű legyőzhetetlen katonáról szól, akit azért teremtettek, hogy megnyerje a Föld Mars ellen vívott háborúját. Miután ez megtörtént, a katona ünnepelt hősként tér vissza a Földre, celeb válik belőle, de kisvártatva szörnyű bűntény vádlottja lesz egy terroristacsoport mesterkedésének köszönhetően. Gabe a Föld legdurvább börtönében kényszerül eltölteni 9 évet, majd megszökve elkezdi bosszúhadjáratát. (A könyvről bővebb információkat a hivatalos oldalon lehet olvasni.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #3
    Tipikus amerikai, de azert megneznem....
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Sajnos, komoly klisé.
  • pokolfiu #1
    höhö... :) emlékmás/fortress/dreddbíró egyveleg....