Szekeres Viktor

Már nem az Eredet a király

Amerikában egy zsarus akciókomédia taszította le az első helyről Christopher Nolan scifijét, mely azonban továbbra is lankadatlanul gyűjti nézőit és már most az év nyolcadik legsikeresebb filmje.

Amerikában pénteken mutatták be a Pancser police (The Other Guys) című Will Ferrell akciókomédiát, mely hozta a papírformát és az első helyen nyitott a hétvégi bevételi adatok alapján felállított toplistán. A 100 millió dollárból készült film első három napján 35,5 millió dollár bevételt hozott. A siker kulcsa természetesen a fiatalok aktivitása volt, ugyanis a felmérések szerint a nézők 55%-a volt 25 éves vagy annál fiatalabb, a nemek aránya pedig 56-44% volt a férfiak javára.


A magát hétvégi 18,5 milliós eredményével remekül tartó Eredet alacsony, 32%-os csökkenéssel már 227 millió dollárnál tart Amerikában, világszerte pedig 251 milliónál. Chris Nolan második helyezett filmje mögött pedig a Step Up 3D című táncfilm okozott kellemetlen meglepetést, ugyanis a magasabb jegyárak ellenére is csak 15,8 millió dollárral debütált, a 20 milliós első és a 19 milliós második rész szintje alatt.


Jövő héten hatalmas csata lesz a legnézettebb film címéért, hiszen szorítóba lép a The Expendables, a Julia Roberts-féle Ízek, imák, szerelmek, valamint a Scott Pilgrim a világ ellen című képregény-adaptáció.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DeviloftheHell #3
    kezd sok lenni ebböl a bulvár szarbol már kedves viktorka
  • Hapho #2
    Azért vígjáték.
  • JASON13 #1
    Nevetséges!