Szekeres Viktor

Megszüntetett tévésorozat folytatódik tévéfilmként

Folytatása készülhet az HBO-s Női Szimat Nyomozóirodának. A sorozatként a szerencsétlen mellékkörülmények miatt kudarcot valló projekt a jövőben tévéfilmek formájában kelhet új életre.

Az HBO a hétvégén sajtótájékoztatón jelentette be, hogy folytatni szándékozik a Botswanában forgatott Női Szimat Nyomozóiroda (The No. 1 Ladies' Detective Agency) című sorozatát, melyet annak idején nem nagyon erőltettek a hatodik epizód után. A prémium csatorna azonban a folytatást nem sorozat formájában képzeli el, hanem tévéfilmeket szeretnének készíteni. Michael Lombardo, a programigazgató arról számolt be az újságíróknak, hogy két forgatókönyvet már el is kezdtek írni, és ha sikerül összeszedni ismét a szereplőgárdát, valamint a főszereplőt alakító Anika Noni Rose is ráér, akkor minden bizonnyal elkészülnek a filmet.


Szomorú érdekesség, hogy az Alexander McCall Smith könyvei alapján készült sorozat első része volt a két és fél éve elhunyt Anthony Minghella utolsó rendezése. A szkriptet is Minghella írta Richard Curtis-szel, akinek olyan művek fűződnek a nevéhez, mint a Fekete Vipera vagy az Igazából szerelem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsolt1980 #1

    Minghella rendezte???
    És Richard Curtis-szal írta??????
    Ez utóbbin csodálkoztam el úgy Istenigazából!Nahát...Amit ő ír, az rossz nem lehet.Elvileg.Na jó, a legtöbb filmet, mármint a végeredményeket nem szeretem, nem tetszenek, amiket ő írt, de pl. az Igazából szerelem egy kitűnő, minőségi, élvezetes, szórakoztató, jó kiállású, és főleg szép film volt.
    Hát igen a britek jó filmeket csinálnak, tudnak csinálni, na!