Szekeres Viktor

A Piranha 3D tévés reklámjai sem viccelnek

A YouTube-on se szeri, se száma a Piranha 3D tévés reklámjainak. A nagy kérdés, hogy a fiatal célközönség mennyire lesz vevő a bulizós és vidám vérontásra, aminek még talán mondanivalója is lesz.

A szokottnál is erősebben koncentrál a Piranha 3D gyártója, a Dimension Films, Alexandre Aja új horrorjának tévés marketingjére, hisz egyre többféle spot látható a különböző amerikai csatornákon. Ez már csak azért is meglepő, mert a tévében közel sem lehet annyi mindent megmutatni, mint egy korhatáros előzetesben. De a tinikből és fiatal felnőttekből álló célközönség tagjai leginkább így érhetőek el.


Miközben a magyar premierről még mindig semmi információ, Amerikában már augusztus 20-tól látható lesz a film, négy másik alkotás, többek között a Vampire Suck, társaságában. A filmet 3D-ben forgatták, de Amerikában pár 2D-s moziban is meg lehet majd nézni. Nálunk, ha moziba is kerül a Piranha 3D, valószínűleg a Véres Valentinhoz és a Végső állomás negyedik részéhez hasonlóan, nem kap 2D-s változatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsolt1980 #6
    Nem értelek Titeket!
    Ha nem tetszenek Nektek az ilyen filmek, egyáltalán minek kattintotok a cikkre rá?Nem kell elolvasni, és kész!
    Amúgy pár napja, a múlt héten volt egy cikk az új Stallone filmről, valami olyan címmel, hogy az év bemutatója, mármint maga a filmhez tartozó bemutató.
    Hát, megnéztem, erre olyan volt az a trailer, mint egy Film+-os B-akciószemét reklámja, mind a képe színe(i), mind amit, illetve amennyit mutattak a filmből valahogy azt az érzést keltette bennem.
    Amúgy nálam abszolút várt film, nagyon várom már, hogy moziban megnézhessem, eddig idén csak kétszer voltam sajnos moziban, pont tegnap késő délután-kora este néztem meg A szupercsapatot, az volt a második ide filmszínházas "élményem"...:D ...De bizakodok.
    Ezzel szemben a Piranha 3D hivatalos bemutatója (official trailer-je) mindenfajta szempontból igazi minőségi filmet sejtett!Szerencsénkre!(Mármint úgy értem ezt, hogy aki szeretik az állatos horrorfilmeket, -thrillereket.)
    Egyetlen egy dolog zavar a filmmel kapcsolatban, hogy ezek a piranhák egy tengeralatti földrengés által szétnyíló földkéreg alól úsznak a felszínre, a parthoz, és kezdik el zabálni az embereket...Hát...ez így azért érdekes egy sztori...:D:D:D:D
    Én jó 15 évvel ezelőtt, sőt, még néhány évvel azelőtt (30 éves vagyok...:D) azt találtam ki egy általam megálmodott remake történetének, hogy a tudósok akárcsak az eredeti filmben keresztezték volna a különféle piranha fajokat, de a csavar az lett volna az állatkákkal kapcsolatban, hogy növekedési hormonok által, de leginkább a víz oxigénszintjének megemelése által megnövelt méretű példányok lettek volna, ez által (is) adni a népnek egy igazi B-filmet, A-kategóriás minőségben, akárcsak e remake esetében, teszem hozzá.
    Ja, igen!"Természetesen" (:D) úgy értettem, hogy a méretűk miatt egy plusz izgalom -és rettegésfaktort adtam volna személy szerint a népnek a saját verzióm esetében, de itt is meglesz az egyébként, szóval nem panaszkodni akartam!:D
    A film kétségkívüli igazi minőségért előre és külön is gratulálok a film valamennyi készítőjének!Nagyon minőségi!Elismerésem!
    A Ragadozók mellett a Piranha D jelenleg (és egész évben is amúgy) várt film, a harmadik a Stallone film, alig várom mindet!Ide velük!:-))))))))

    Azért A halálunalmas lajhár, mint cím nagy poén, gratula azért is! :D:D:D:D:D
    Vajon milyen film lenne...Uppsssssz!Ajjajjj...:D
  • nessboth #5
    Jaja, mi lenne, ha egy ilyen horrorfilm készülne: A halálunalmas lajhár!

    De Shayamalantól már kaptunk ijesztő bokrétákat...szóval...
  • bippo #4
    Lerágott csont: Rémségek kicsiny boltja :) (Little Shop of Horrors)
  • Zoliz #3
    Mostmár a vérgyilkos húsevő növényekről is dobhatnának egy spotot.. Uwe Bollék :D
  • kissssss #2
    már eböl is ki nőttünk(legalábbis az értelmesebje igen)
  • Rotcsa #1
    Na kérem! A vámpíros,vérfarkasos,zombies, aligátoros, krokodilos, kígyós, cápás filmekből már kinőtt a jónép! Kell valami emberevő dög a vásznakra... de mi? Áhhá! Ember-evő Piranha-k!