Szekeres Viktor

Itt a Jackass 3D veszélyes előzetese

A Jackass 3D előzetesében nem kell csalódni, hiába öregszenek a sorozat egykori főszereplői, úgy tűnik, hogy még mindig össze tudják kapni magukat, ha kell. Kérdés, hogy mi is láthatjuk-e 3D-ben a filmet.

Megérkezett a Jackass-mozifilmek harmadik részének első előzetese, melyből ízelítőt kaphatunk abból, hogy milyen őrültségekkel, kunsztokkal készültek Johnny Knoxville-ék, hogy maximalizálják a 3D-s moziélményt. A filmet a Paramount fogja bemutatni, Amerikában október 15-én kerül mozikba, s talán a 3D-s aspektus okán idehaza is bemutatásra kerül, annak ellenére, hogy az első két részt nem láthattuk nagy vásznon.


Mint az előzetesből kiderül, a régi gárdából szinte mindenki visszatér: Bam Margera (és szülei), Ryan Dunn, Steve-O, Jason "Wee Man" Acuña, Chris Pontius, Preston Lacy, Dave England, valamint Ehren McGhehey. A nagy kérdés, hogy a tévéből kikopott műfaj mozikban harmadjára is sikert tud-e aratni. Az első két résznek ezzel nem volt gondja, mindkettő 80 millió dolláros bevétel körül hozott, igaz, a pénz nagy részét Amerikában költötték jegyekre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • borsooo #6
  • polarka #5
    újabb cirkusz a plebsznek
  • kuller #4
    ez nagyon nagy!! Főleg a P.Ball-os "vadászat" .:)
  • jaspercry #3
  • pokolfiu #2
    nem rossz, de szerintem a pastrana videók jobbak, főleg a 199! lives....
  • berczely #1
    Hát ez kib*szott durva lesz!Váróós!