Szekeres Viktor

Tarantino is kaphat egy képregény rebootot

Lehet, hogy Quentin Tarantino is belevág a képregényes feldolgozások műfajába? Sajtóértesülések szerint ugyanis ő lehet a rendezője a 20th Century Fox által tervezett Árnyék rebootjának.

A Pajiba értesülései szerint Quentin Tarantino rendezheti Az Árnyék (The Shadow) című képregényfilm rebootját, melyet a 20th Century Fox fog gyártani. Amíg a projekt a Sony Pictures-nél volt Sam Raimi és David Slade neve merült fel, de időközben átkerültek a jogok a Foxhoz, és a stúdió új rendezőt próbál keresni, igaz Raimi producerként továbbra is a produkcióval marad.


A Pajiba forrásai szerint Tarantino jelenleg azon ügyködik, hogy újraírja Siavash Farahani forgatókönyvét, s ha ez igaz, akkor elég váratlan lépés lenne a rendezőtől, akinek a nevét sok készülő alkotással hozták már összefüggésbe, azonban Az Árnyék elkészítésének lehetőségéről még ő sem beszélt. Minden idők egyik leghíresebb ponyvahőséről először 1994-ben készült mozifilm Russell Mulcahy rendezésében. Azonban az Alec Baldwin főszereplésével bemutatott, kiemelt nyári premierrel rendelkező film Amerikában csak 32 millió dollár bevételt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pokolfiu #1
    pedig egész jókis film volt, hatalmas sztorival...