Szekeres Viktor

Új előzetest kapott a Narnia 3

Még mindig ígéretesen néz ki a decemberben bemutatásra kerülő Narnia krónikái 3 az előzetesek alapján. A nagy kérdés, hogy a gyártót váltó ifjúsági fantasy sorozat képes lesz-e magára találni?

Kellemes meglepetéssel várta a 20th Century Fox az Egy ropi naplója (Diary of a Wimpy Kid) című film DVD-jének vásárlóit, hiszen a lemezen a Narnia harmadik részének új előzetese is megtalálható volt. A Narnia krónikái: A hajnalvándor újra (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader) címet viselő harmadik film C.S. Lewis Narnia-sorozatának ötödik kötetéből készült.


A Michael Apted által készített alkotás főszereplői között ott lesz Georgie Henley, Skandar Keynes, Ben Barnes, Will Poulter, Gary Sweet, Bruce Spence, Arthur Angel, Shane Rangi és Liam Neeson hangja. A film amerikai premierjére december 10-én, míg a hazai bemutatóra nem sokkal utána kerülhet sor - konvertált 3D-ben, valamint hagyományos verzióban. Mint az ismeretes, a Narnia 2. részének hatalmas bukása után a Disney nem akart több pénzt ölni a sorozatba, de a Fox az utolsó pillanatban megmentette a franchise-t, s most a stúdió abban bízik, hogy fel tudja azt éleszteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Magiszter #6
    Nekem az 1-2 megvan blúrájen, szóval tetszett. Várom már ezt a 3. részt is. A könyv alapján jó lehet, ha nem rontják el nagyon. (Bár megjegyzem a könyvben csak Edmund és Lucy játszik, a többiek otthon maradtak, itt meg mintha láttam volna mind a négy kölköt.)
  • Pesta76 #5
    Az 1. 2. rész is nagyon jó volt remélem hozza majd a 3. rész is a színvonalukat.
  • Al Ashrad #4
    Ja és lehet szidni, de nekem mind2 Narnia tetszett, pedig nem vagyok tizenéves tinédzser. A könyvek gondolom még jobbak, majd kölcsönzöm őket hamarosan. :)
  • Al Ashrad #3
    Jó lesz ez a Narnia! Amúgy kedves Viktor! Írhatnál egy kicsit a Skins-ről, már megvan a szereplőgárda. ;)
  • winnie #2
    épp ez a lényeg. a disney-nek is bejött, azért lett olyan. a közönség viszont menekült. pedig tényleg jó volt.
  • xido #1
    Továbbra se értem a nyavalygást a Disney-től..nekem kifejezetten tetszett a 2.rész,a sötét középkoros zsarnokkal és katonáival...