Szekeres Viktor

Hírek az élőszereplős Dead Space mozifilmről

Bár nemsokára a boltokba kerül a második animációs Dead Space film, a tervezett mozifilm előkészítése elég nehézkesen halad, hiszen egyelőre még a forgatókönyvet sem kezdték el írni. Talán nemsokára beindul a gépezet.

A Sasszem és a Disturbia rendezője, D.J. Caruso elmondta az MTV News-nak, hogy a népszerű videójáték, a Dead Space élőszereplős moziadaptációja még mindig az előkészítés korai fázisában leledzik. A játék 26. században játszódó történetében egy bányászhajó segélyhívásait felderítendő küldenek ki egy kisebb űrhajót, többek között egy mérnökkel a fedélzetén, aki személyes okokból már nagyon várja, hogy eljusson az elhagyatottnak tűnő hajóra. Azonban nem minden az eltervezettek szerint alakul.

A projekt nagyjából ugyanott áll, ahol egy éve, amikor is Carusót kinevezték rendezőnek. Ő erősítette meg, hogy egyelőre még nem találták meg a Dead Space film forgatókönyvíróját, de nemrég több írót is meghallgattak, akik szóban előadták, hogy milyen formában képzelnék el a történetet. A rendező a producerekkel a napokban fog dönteni a követendő sztoriról, s így akár még év vége előtt is meglehet a kész szkript, mely valószínűleg afféle előzménytörténet lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!