Szekeres Viktor

A Lost rendezőjének új mozifilmje

Úgy tűnik, hogy Jack Bender, a Lost házi rendezője vezeti azon listát, melyen az új Jack Ryan-mozifilmre szóbajövő rendezők neve szerepel. A Chris Pine főszereplésével tervezett reboot Ryan ifjú korára koncentrálna.

A Deadline információi szerint Jack Bender rendezheti az új Jack Ryan-mozifilmet. Bender az elmúlt években a Lost - Eltűntek című sorozat házi rendezőjének számított, hiszen 36 epizódot forgatott a sorozathoz. Azonban hiába hosszú évek tévés tapasztalata, a rendező a 90-es évek elején készített Gyerekjáték 3 óta nem készített mozifilmet. Jelenleg azonban ő a legesélyesebb arra, hogy megfilmesítse Jack Ryan új reinkarnációjának kalandjait.

Alec Baldwin, Harrison Ford és Ben Affleck után ezúttal Chris Pine játszhatja el a Tom Clancy regényeiből ismert karaktert. A tervezett film Jack Ryan életének CIA és az amerikai elnökség előtti időszakára fog koncentrálni, egyfajta eredettörténetül fog szolgálni, hogy siker esetén a reboot későbbi epizódjaiban már megalapozott karakter jelenhessen meg a mozik vásznain. A Moscow munkacímre keresztelt film forgatókönyvét Adam Cozad írta, a producer Lorenzo di Bonaventura és Mace Neufeld lesz, a forgatás pedig februárban kezdődhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nasedo #5
    Nem értem mi ez a fiatalmánia. Negyven körüli fószerokkal már együtt sem tudnak érezni a fiatalok? Alig várom, hogy indítsanak egy új Columbo sorozatot Ashton Kutcherrel a címszerepben.
  • Ender Wiggin #4
    Chris Pine bőven elég volt Kék Osztriga Kirk-nek is.
  • fika ferenc #3
    tök mindegy,h.ki játszotta Jack Ryan-t, az összes film dög unalom volt. talán most a reboot-tal sikerül egy jó kis "Jason Bond" filmet készíteni.
  • CaptainRumi #2
    Harrison Ford
  • opeca #1
    Jack Ryan-t mindig valaki más játssza, és valahogy egyik sem az igazi.