Szekeres Viktor

Itt a Dexter 5. évadjának előzetese

Megérkeztek az első képsorok a jelenleg is forgatás alatt lévő Dexter 5. szezonjából, melyben többek között Peter Weller, azaz a Robotzsaru is tiszteletét teszi. A gyilkolászás a tervek szerint szeptemberben folytatódik.

Várhatóan szeptember végén folytatja a Showtime fizetős csatorna Amerikában a Dexter című krimisorozatot, s az új évad előzetesét természetesen bemutatták a San Diegóban rendezett Comic Conon. A hírek szerint az új évad nem sokkal az előző befejezése után veszi fel a történet fonalát.


Bár az új szezon történetét a készítők hét lakat alatt őrzik, közlésük szerint az új évadban nem akartak egy nagy ellenséget farigcsálni Dexternek, hanem másképp közelítik meg a rendőrségnek dolgozó sorozatgyilkos történetét. Ebben az is segít, hogy változás történt az írógárda élén, hiszen Clyde Phillips helyett ezentúl a legutóbb a 24-ben és a Holdfényben dolgozó Chip Johannessen lesz a széria kreatív vezetője, a történet fő alakítója. A legújabb epizódokban fontosabb szerepekben feltűnik majd Julia Stiles, Peter Weller és Johnny Lee Miller is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #5
    Mer' akik látták, azoknak nem ütős? Ugyan már! Nekem legalábbis így is jó volt.
  • schrank #4
    ütős tréler azoknak AKIKMÉG NEM LÁTTÁK A 4. évadot
  • god25 #3
    Yeeeah. Ütős Trailer. Zsííír lesz.
  • bippo #2
    Nagyon várom. Rohadt jó lesz.
  • Hoz_Hun #1
    "...változás történt az írógárda élén, hiszen Clyde Phillips helyett ezentúl a legutóbb a 24-ben..."

    Jáj. Az utolsó 24 története annyira rossz volt, hogy már most féltem a Dextert.