Szekeres Viktor

Ilyen lesz az új Godzilla

A hétvégén megrendezett Comic Conon nem csak jelenleg is futó, illetve forgatás alatt lévő mozifilmeket és tévésorozatokat reklámoztak, hanem olyan projekteket is, melyeket még el sem kezdtek készíteni. Például az új Godzillát.

A San Diegóban rendezett Comic Conon a Legendary Pictures megmutatta a közönségnek, hogy fog nagyjából kinézni az új Godzilla. A konvención a stúdió a film produkciójának megkezdését ünnepelte és az új lény képével ellátott pólókat osztogattak a közönségnek. A nézők egyébként egy webkamera és az Augmented Reality technológia segítségével egy animált Godzillát is megtekinthettek.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Godzilla-sorozatot a Warner Bros. kívánja feléleszteni. A stúdió jelen állás szerint 2012-ben szabadítaná rá a népre ismét Godzillát. A japán eredetű lény amerikai élőszereplős mozifilmben legutóbb 1998-ban tűnt fel Roland Emmerich irányítása alatt. Az akkori jelenléte azonban anyagilag csalódást okozott, hiszen a 130 millió dollárba kerülő film Amerikában csak 136 milliós bevételt produkált. (Világszerte már jobban teljesített a katasztrófamozi, 242 milliót hozott.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #4
    Jo volt az (98-as) sajnaltam benne Godzillat.:)
    242 milla, tenyleg nem erte meg....
  • Yany #3
    A Cloverfield Godzillának számít? Mindenesetre az ilyesmi témában nekem magasan az jött be a legjobban. (a túlzott hype miatt sokáig nem néztem meg, aztán egy brutálisat csalódtam az élményben, a hangulatában... kellemesen)
  • nlght #2
    Kíváncsi vagyok, hogy a világszerte használt, újabb generációs, amerikai bombaarzenálból mennyit dobnak rá szerencsétlen állatra. Az amcsik szeretnek mozikban állatokat kínozni
  • Alfa Of NS #1
    A 98-as Godzilla eleje jó volt, de a végét nagyon elrontották.