Szekeres Viktor

Itt az új Machete-előzetes: tényleg csak 18 éven felülieknek

Viccesen durva belezéssel reklámozzák a szeptember elején mozikba kerülő Machete című Robert Rodriguez-filmet, melyben a mindig megbízható Danny Trejo lesz a főszereplő. Mellette Steven Seagal, Robert De Niro és Michelle Rodriguez is feltűnik.

Megérkezett a Machete legújabb előzetese, mely ismét "csak felnőtteknek" szóló figyelmeztetést és piros színt kapott. A trailert maga Robert Rodriguez konferálja fel, s a promóciós képsorokban végre Steven Seagal is kiemelt figyelmet kap.


A Machete Amerikában szeptember 3-án, míg idehaza a Budapest Film jóvoltából már szeptember másodikán mozikba kerül. A tengerentúlon a Machetével párhuzamosan George Clooney új trhillerjét, a The American-t mutatják be. A hollywoodi stúdiók pedig végképp meggyőződhetnek róla, hogy a film által képviselt műfajnak mennyire van helye a mozikban, s a bevételi teljesítmény alapján valószínűleg Robert Rodriguez is eldöntheti, hogy a Machetékben, vagy a Kémkölykök-szerű filmekben van-e több pénz. (A rendező következő filmje a Kémkölykök negyedik része lesz.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • polarka #15
    De még milyen jó B-kat. film!
    Kis cojonesű pendejoknak nem ajánlott!
  • bmw #14
    Ez vmi "zs" kategoria 0 film....
  • Quantumleap #13
    Én azon haltam be, egy másik fórumon valaki meg avval jött, hogy miért Trejo a főszereplő, ő tipikus mellékalak, nem való főszereplőnek, 100%, hogy bukni fog a film. Nem semmi, egyesek hogy gondolkodnak.
  • winnie #12
    azért van benne, mert jó. miért ne lenne benne? színész. ha ennyire bulvárközpontú vagy, akkor sokszor háboroghat a lelked.
  • Mister #11
    Lohan csak a polgárpukkasztás / reklám miatt van benne, már felháborodtak az amcsik ( mire nem? ), hogy fegyveres apáca az úrísten milyenmár... :D
    és beszélnek a filmről... hát ezért van benne :)
  • Vergil 20 #10
    De piszok jó lesz ez is:D. Örülök, hogy visszahozták a mozikba a klasszikus B-akciófilmeket, mint amelyeken felnőttem.Expendables, Predators most meg ez.Királyos év ez :D
  • Torek #9
    Ez így jónak tűnik, csak lohan mi a f..ért van benne
  • Quantumleap #8
    Te már a sokadik vagy, akitől ezt olvasom. Meg kellene végre érteni, hogy ez a film szándékosan B-nek készült, egyfajta fricska, paródia jelleggel, csakúgy, mint a Grindhouse-filmek. Aki úgy ül neki, hogy egy logikus, tartalmas A-mozit vár, az nagyot fog csalódni.
  • csimmasz #7
    Ez már az én tűréshatáromon túl van!
    Ekkora szarságot,a beleivel ugrik le egy emeletet!
    Mindenki terminátor,szuperember!
    Ez egy B kat mozi lessz szerintem.
  • kalapos01 #6
    Te ezt komolyan mondod? Nem azért dolgozik, hogy pénzt keressen? Hogy a pékbe ne azért csinálta volna a filmjeit, hogy pénzt kapjon értük. A Grindhouse-t szerinted miért csinálta? Nem, persze, hogy nem pénzért. Bakker, LOL. (Viszont a bevételt nem ő kapja, ő egy előre meghatározott bért kap.)

    Ja és ki nem szarja le a pénzt? Mondjuk a néző. Ha a Grindhouse siker lett volna, azóta 10 hasonló film készült volna. Nem lett siker, így maradtak a romantikus komédiák.