Szekeres Viktor

Újabb előzetes a koporsóban játszódó mozifilmhez

Mit tennél, ha egy koporsóban ébrednél, semmire sem emlékeznék, s mindössze egy mobiltelefon és egy öngyújtó állna rendelkezésedre a szabaduláshoz? Csak 90 perced van, óra indul.

A San Diegói Comic Conon a Lionsgate előrukkolt a Buried legújabb előzetesével, amit lejjebb meg is lehet tekinteni. Rodrigo Cortes filmjére akkor kapták fel a fejüket az ínyencek, amikor meghallották, hogy a Ryan Reynolds által alakított főkarakter mozgástere egy koporsóra korlátozódik, abból kell kiszabadulnia 90 perc alatt egy mobiltelefon és egy öngyújtó segítségével.


A nem titkoltan a hitchcocki életmű előtt tisztelgő thrillert Amerikában szeptember 24-én mutatják be (a hazai premierről egyelőre nincs hír), valószínűleg korlátozott vászonszámon. A filmet a forgalmazó stúdió a Sundance filmfesztiválon történt vetítése után vette meg, hogy széles körben is bemutathassa. A Buried vételi ára nagyjából 4 millió dollár volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quantumleap #6
    Gondolom, pont ezért csinálták így.
  • Torek #5
    Meghalnék
  • nthgr #4
    Kb 10 perc alatt az öngyújtó lángja a koporsóban levő összes oxigént szén-dioxiddá alakítja, zseblámpa picit egészségesebb lenne világítani... ;)
  • Quantumleap #3
    Nem tudom, nekem a melóhelyemen az öltözö lent van az alagsorban. Ha ott előveszem a telefont, mindig a "Limited Service" feliratot kapom. De mondjuk segélykérő telefonok lehet, hogy hívhatók, még nem próbáltam.
  • NLZ #2
    Biztos egy adóvevő torony közelében temették el. Viccen kívül simán lehet. Próbáld csak ki.
  • Alfa Of NS #1
    Föld alatt mennyi térerő van?