Szekeres Viktor

Dolph Lundgren menő akciósorozatban folytatja

Dolph Lundgren megannyi DVD-re gyártott akciófilm és dicső mozis visszatérését követően tévésorozatban folytatja pályafutását. A svéd akciósztár az NBC népszerű akcióparódiájában, a Chuck-ban fog feltűnni.

Dolph Lundgren, az egykori menő akciósztár így, az 50-en is túl, nem nagyon kap mozis szereplési lehetőséget, az idei The Expendables csak üdítő kivétel számára. Stallone filmje előtt ugyanis a svéd erőember többek között a Tökéletes katona 5. részében próbálkozott, moziban viszont utoljára a 92-es, eredeti Tökéletes katonában, majd 95-ös Johnny Mnemonic-ban szerepelt.


Épp ezért jöhetett kapóra a színésznek a felkérés, miszerint vállaljon szerepet a Chuck című akciókomédia 4. évadjának nyitórészében, melyben ráadásul olyan partnerei lesznek, mint Harry Dean Stanton és Olivia Munn. Egyelőre azt nem tudni, hogy milyen karakter bőrébe bújik Lundgren a sorozat évadpremierjében, de újságírói értesülések szerint minden bizonnyal az epizód aktuális gonosztevőjét fogja alakítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #6
    Mi az, hogy egykor menő akciósztár. Lenyom ő még most is bárkit, kivéve persze csaknorriszt. A dzsugelháború mikori film? 1993-as? Az is ment moziban.
  • Mister #5
    állbíííbekk! :D
    Valami 50.000 dollár / szó volt a gázsija asszem, de lehet, hogy ez is urbanlegend.
  • schrank #4
    figyuzzá má gyöki, arnoldnak milyen szövege volt a terminátor első részében ? jjja akkor először gondolkozz aztán írogass fasságokat
  • xido #3
    Amúgy az a Tökéletes Katona 5 a 3.rész,kéretik a független stúdió gagyi szereplőkkel forgatott két részét nem a sorozatba venni:)))
  • Inquisitor #2
    A Johnny Mnemonic-ban tök jó volt amúgy :)
    Végül is a diplomáival és jól menő cégével biztos rászorul a filmekre?
  • Quantumleap #1
    Szerintem egy kissé elhamarkodott dolog "dicső mozis visszatérés"-ről beszélni, hiszen az Expendables-t még be sem mutatták. Arról nem is beszélve, hogy úgy tudom, meg sem fog benne szólani, tehát nem lehet valami nagy szerepe a filmben.