Szekeres Viktor

Lesz Street Fighter 3?

A Capcom biztos benne, hogy még nem zárult le a Street Fighter-mozifilmek sora, egyelőre azonban a Street Fighter: The Legend of Chun-Li bukását kellene elfelednie azon rajongóknak, akik jegyet váltottak a filmre.

Úgy tűnik, hogy nem csak a Marvel bízik két bukás után Hulk erejében, hanem a Capcom is a Street Fighter hatalmában. A népszerű videójáték-franchise-ból eddig két film készült, de mindkettő rémes lett és meg is bukott. Az 1994-es első próbálkozás 33 millió dollár bevételt hozott Amerikában, míg a még rosszabb tavalyi folytatás, mindössze 8,7 milliót. (Érdekesség, hogy az IMDb-s szavazatok alapján a közönség egy fokkal a 94-es változatot találta gyengébbnek.)


Azonban mindez nem szegte a Capcom kedvét, s mint azt Christian Svensson, a cég egyik illetékes vezetője kifejtette a GamerLive.tv-nek: annak ellenére, hogy az első két Street Fighter-film szerintük sem úgy sikerült, ahogyan azt elvárták, még mindig van esély arra, hogy a jövőben egy folytatás helyrehozza a hibákat. Svensson elmondta, hogy rengeteg ötlet közül kellett kiválasztaniuk, hogy melyik valósuljon meg a filmben, s ezen döntések nem voltak sikeresek. Azonban a vezető úgy véli, hogy a múltbéli hibákból csak tanulni lehet, s biztos benne, hogy a jövőben el fog készülni az a Street Fighter-mozi, mely lázba hozza a rajongókat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #3
    Igaz, hogy egyik film sem tetszett, de a kiscsaj legalább megtanult bunyózni :)
  • clx457 #2
    Már volt 2 is?:D
  • clx457 #1
    Már volt 2 is?:D