Szekeres Viktor

A 300 rendezőjének új durvulása

Négy feldolgozás után végre saját filmmel jelentkezik Zack Snyder, aki a Sucker Punch-ban az 50-es évekbe repíti a nézőt. Mivel a filmet nem 3D-ben forgatják, még mindig kérdéses, hogy kap-e 3D-s konverziót vagy sem.

Az Entertainment Weekly új száma hozta le az első képet Zack Snyder készülő új filmjéről, a Sucker Punch-ról. Az Amerikában március 25-én IMAX-formátumban is bemutatásra kerülő filmben (a mellékelt kép tanúsága szerint is) szerepelni fog Abbie Cornish, Jena Malone, Emily Browning, Vanessa Hudgens, Jamie Chung és Scott Glenn.

Az 50-es években játszódó film Babydollról szól majd, akit mostohaapja elmegyógyintézetbe zárat, s ott pár napon belül lobotómia vár rá. A lány az intézetben elképzel magának egy alternatív valóságot, hogy oda rejtse el fájdalmát, s hogy ott terveljen ki magának egy szökési tervet. Zack Snydernek a Sucker Punch lesz az első eredeti filmje, hiszen a 300 és a Watchmen - Őrzők képregény-feldolgozások voltak, a Holtak hajnala filmes remake, míg a télen mozikba kerülő Az Őrzők legendája egy mesekönyv adaptációja.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • czyi #4
    "Mivel a filmet nem 3D-ben forgatják, még mindig kérdéses, hogy kap-e 3D-s konverziót vagy sem." --- miért? ha 3D-ben forgatnák, akkor biztosan kapna 3D-konverziót? :D :D :D
  • Sir Quno Jedi #3
    jó lesz ez!
  • Szolnokboy1 #2
    Vanessa Hudgens... nyamm.
  • Hoz_Hun #1
    A kép jó, a töténet... háááát??.....