Szekeres Viktor

Jim Carrey is megbukott

Egyelőre itthon nem özönlik a közönség Jim Carrey új filmjére, az I Love You Philipp Morris-ra, melyben a komikus többek között Ewan MacGregorral játszik együtt. A forgalmazók itthon sem merték széles körben bemutatni a filmet.

Hiába Jim Carrey neve, itthon nem túl sikeresen mutatkozott be a színész új filmje, az I Love You Philip Morris. A Budapesten 2, vidéken 1 kópián játszott filmet a múlt heti bemutató hétvégéjén mindössze 956-an nézték meg az országban, ami 934 ezer forint bevételt jelentett a moziknak és a Másképp alapítványnak. A nézők közül 726-an voltak budapestiek, a film pedig a premier előtti vetítésekkel már 1276 nézőnél tart - ami nem sok és csak a hétvégi toplista 13. helyére volt elegendő.


Igaz ugyan, hogy az Amerikában se sem mutatott, nemzetközileg azonban már 15 millió dollárnál tartó film nagyon kevés moziban került bemutatásra, azonban ilyenkor elő szokott fordulni, hogy a kevés előadás is jó teremkihasználtságot hoz. Azonban az I Love You Philipp Morris esetében ez sem volt igaz, hiszen a fővárosban egy előadás 27 ezer forint bevételt hozott, ami nagyjából 27 nézőt jelent - bár ez még mindig jobb, mint A tetovált lány 18-19 előadásonként nézője a premier hetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • laziga #9
    Én is most tudtam meg hogy egyáltalán létezik a film ráadásul itt ahol vagyok nem is játsszák no mindegy majd azért ha lesz lehetőségem megnézem mert szerintem is rettenetesen nagy színész Jim Carrey. Bár elég gyér felhajtás lehetett a film körül ha csak innen értesülök :( De ekkora szar cikk címet azt hittem valami doppingteszten vagy államvizsgán bukott meg. Idióta önjelölt kritikusoknak üzenem egy színész egy rendező nem bukik max a producer mert nem csinál elég nagy felhajtást az adott produkció körül legyen az film, könyv, zene vagy bármi. Jó marketinggel szart is el lehet adni szar reklámmal meg a jó produkció is megbukik.
  • Chocho #8
    Nem mindig homofóbia, ha valakinek nem tetszik a film alapja. Mondjuk tény, hogy engem nem zavar, a színészek játéka speciel szuper.
  • Dynamic #7
    Már megint a homofób megnyilvánulások. Ez nem valami buzipornó, hanem egy valóságban is létező szélhámos története, aki mellesleg meleg.
  • Celeborn #6
    Egyetértek. Én bírom Jim Carrey-t, zseniális színés, és McGregor is jó, de ennek a filmnek a témája már eleve nem érdekel. :( Kár érte.
  • Chocho #5
    Ha sok helyen nyomták volna is rétegfilm lenne. A téma sokakat elijeszt.
  • Lipi1980 #4
    Ez tipikusan a b@szni és szűznek is maradni tipikus esete! Miért képzelik hogy nézőcsúcsot döntöget, amikor pesten 2 vidéken pedig 1 moziban nyomják???
  • Dynamic #3
    Ezt a "hülye ötletet" az élet írta...
  • Csakezmaradt #2
    Talán mert nem nagyon reklámozzák, én is innen tudtam meg, hogy van ez a film.
  • endrev #1
    Nem csodálom, hülye ötlet az egész film, nem értem miért jutott egyáltalán az eszébe..