Szekeres Viktor

Már majdnem teljes az új X-Men film szereplőgárdája

Még nem tudni pontosan, hogy kit kellene játszania Kevin Baconnek a The X-Men: First Class-ban, de úgy tűnik, hogy ő lehet az új, múltra visszatekintő mutánssztori főgonosza. A filmet jövő júniusban mutatják be a mozik.

A Deadline információi szerint Kevin Baconnek ajánlották fel az új X-Men-mozi, a The X-Men: First Class főgonoszának szerepét - bár azt még nem tudni, hogy pontosan kinek a bőrébe kellene bújnia.. A nemsokára forgatandó film legtöbb szerepe egyébként már kiosztásra kerül: James McAvoy lesz Xavier, Michael Fassbender Magneto, Alice Eve Emma Frost, Nicholas Hoult a Bestia, Caleb Landry Jones bújhat Vészmadár bőrébe, míg Lucas Till Plazma lesz.

A 2011. június harmadikán bemutatásra kerülő alkotást Matthew Vaughn fogja rendezni, aki idén a Kick-Ass című képregény-adaptációval bizonyította, hogy érti a műfajt. A The X-Men: First Class forgatókönyvét Jane Goldman és Jamie Moss jegyzi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Hát, arra szerintem jó ideig lehet várhatsz. :)
  • cS6Szi #4
    Én személy szerint csak a deadpool filmet várom. A többi nem érdekel.
  • winnie #3
    "bar az nem epp "adaptacio". "

    ?? a kick-ass adaptáció, kőkemény, 100%-os. ez nem lesz "épp adaptáció", hiszen a sztori saját, nem képregényalapú.
  • Maniello #2
    XD a bolondos dallamoknak is vt pelenkakban rohangalos valtozata... :D

    am meg sztem teljesen foloslegesek ezek a kepregenyadaptaciok. A kick-asst imadom, bar az nem epp "adaptacio". A tobbi kepregeny muvi meg nem nagyon sorolhato az egyszernezos-felejtendo kat.-on kivul mashova :-S
  • Justil #1
    X-Kids, lol. Pattinsont nem lehetne bele?