Szekeres Viktor

Reklámmentes filmek a Viasat 3-on

A Viasat 3 gondolt egyet és úgy döntött, hogy nyáron hétvégi filmjei alatt nem fog reklámokat adni, így biztosítva a nézőknek a megszakításmentes szórakozást. Kérdés, hogy mi lesz azzal, aki ki akar menni könnyíteni magán?

Nyár van, uborkaszezon, ilyenkor minden tévécsatorna különböző trükkökkel próbál nézőkre szert tenni. A közszolgálati tévé egy afrikai sporteseménnyel próbálkozott meg, a TV2 régi, a közönség által kedvelt műsorait idézi fel főműsoridőben, Hőhullám címen, az RTL Klub pedig visszahozza Magdi anyust, és pár ORTT-s elsötétítést iktat be műsorába, múlt héten is, e héten is. A Viasat 3 viszont úgy gondolja, hogy a nézőket nyáron még a reklámok sem érdeklik.


Ezen elképzelés folyománya pedig az lett, hogy a csatorna hétvégi filmjeit megszakítások nélkül fogja leadni, hirdetéseket az érdeklődők a film kezdése előtt, illetve annak befejezése után láthat csak. A kínálatban az elkövetkező hetekben a következő filmek lesznek: Az angol beteg, Kapás van, Hófehérke - A terror meséje, A megállíthatatlan, Fertőzésveszély, Júlia néni és a tollnok - avagy mindennap új folytatás! és a Bizánci tűz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csakezmaradt #11
    Ez jó.
    Bár ez a fos Pörl Hárbór kell a fenének. Miről szól a légi csata?
    Fedezlek! Vigyázz lőnek! És végig a balfácánok hősies harca megy.
    Volt egy régebbi Pearl Harbor film, amibe még eredeti felvételeket is vágtak, és az esemény volt a lényeg, nem a röpködő szupersztár...)
  • bippo #10
    - visszatartja, legalább izgalmasabb lesz a film vége.
    - behugyozik, ha már ekkora kretén.
    - a már említett ágytál, kacsa, katéter
    - egészségügyi betét, gy.k. pelenka.
    stb.
  • bippo #9
    "Kérdés, hogy mi lesz azzal, aki ki akar menni könnyíteni magán? "
    Van pár ötletem:
    - felháborodásában inkább meg sem nézi a filmet
    - felnőtt módjára kibírja pisi nélkül
    - lemarad arról a 25 másodpercről (kézmosással együtt 40mp)
    - megállítja (Timeshift,DVR, stb.) már lassan minden szolgáltató kínál ilyet.
    - megveszi DVD-n. (urambocsá, letölti)
    - megnézi másik adón, ahol van pisiszünetreklám.
  • AZTA #8
    az a vicc hogy nem csak most nem érdekel a reklám hanem ugy egész évben...és az is igaz hogy ha reklám van akkor bármi másra át kell addig kapcsolni :D
  • Dynamic #7
    Röhej. Eddig mindenki a filmeket megszakító reklámblokkok ellen kardoskodott, most meg úgy csinál a cikkíró, mintha ez direkt jó lett volna nekünk és az, hogy egyben, szünet nélkül élvezhetjük a filmet, az sokaknak probléma lenne. Annyira groteszk, mintha eltörölnék az utálatos a korhatár karikát, mire Viktor aggódna, hogy de hát az kell nekünk.
  • Szolnokboy1 #6
    3. Kacsa/ágytál/lavór, horrorfilmekhez katéter (btw ez a legolcsóbb :))
  • endrev #5
    "Kérdés, hogy mi lesz azzal, aki ki akar menni könnyíteni magán?"
    1. Elmegy előtte. (Nem úgy!)
    2. Vesz egy HDD-s DVD-felvevőt és szükség esetén leállítja az adást. Vagy előfizet az egyik szolgáltatónál hasonlóra. (Én inkább a felvevőt javaslom, ha kell részletre.)
  • fapapi #4
    "Kérdés, hogy mi lesz azzal, aki ki akar menni könnyíteni magán?"

    Ez a mondat nagyon dúrva. Most már kezdem azt hinni, hogy 15 percenként egy filmben azért van reklám, hogy hugyozni tudjak :) de rendesek :)

    Szidtam is a mozigépészt a moziban, hogy nem bírom már ki ha 15 percenként nem tudok elmenni pisilni :)))))))

    A TV reklám csak arra jó, hogy egy másik csatornán találjak egy jobb műsort!
  • winnie #3
    "Az, hogy a kereskedelmi csatornák undorító módon már nemcsak a filmeket, de az élő közvetítéseket is képesek agyondarabolni reklámokkal, egy dolog"

    a másik verzió az, hogy akkor nem közvetítenek élőben. szerintem, ha választani lehetne, akkorinkább a reklámot választja az ember, mint a semmit.

    " Ettől még a filmek nem úgy lettek kitalálva, hogy másfél órába húsz reklámszünetet szúrjanak be"

    ez viszont tévedés, hiszen úgy vannak kitalálva. sőt, nem egy reklémmal óránként, mint nálunk, hanem 5-6-tal. odakint ugyanis 2 vagy 3 bruttó órába sűrítik a filmeket sokszor, hogy tudjanak egészkor kezdeni mindent. ezért még meg is nyesegetik, hogy pont 2 órás legyen.
  • nohea #2
    "Kérdés, hogy mi lesz azzal, aki ki akar menni könnyíteni magán?" - mi lenne? Nehogy már egy felnőtt ember ne bírjon végigülni egy filmet...röhej, komolyan. -_-

    "A Viasat 3 viszont úgy gondolja, hogy a nézőket nyáron még a reklámok sem érdeklik." - a reklámok egyáltalán semmikor nem érdekelnek, csak a magam nevében beszélek, de sztem a legtöbben egyetértenek...

    Az, hogy a kereskedelmi csatornák undorító módon már nemcsak a filmeket, de az élő közvetítéseket is képesek agyondarabolni reklámokkal, egy dolog. Ettől még a filmek nem úgy lettek kitalálva, hogy másfél órába húsz reklámszünetet szúrjanak be, így duzzasztva háromórásra a "műsort"...