Szekeres Viktor

James Cameron menő popegyüttesről forgatja új filmjét?

A Black Eyed Peas tagja szerint James Cameron következő projektje a banda koncertfilmjének elkészítése lesz - természetesen 3D-ben. A hírt Cameron táborából még nem erősítették meg.

Az Avatar premierje óta tartanak a találgatások, hogy mi lehet James Cameron következő mozis projektje. Az Avatar 2 adná magát, de sokak szerint valószínűbbnek tűnik, hogy azt más fogja rendezni és Cameron csak, mint producer vesz részt a produkcióban. A scifi folytatása mellett még jó pár filmtervvel összefüggésbe hozták a rendezőt, aki, will.i.am, a Black Eyed Peas egyik tagjának elmondása szerint legközelebb a banda koncertturnéjáról szóló 3D-s filmet fogja rendezni. (Igaz, Jamie Landau, Cameron producerének, Jon Landaunak a fia cáfolta ezt a hírt.)

A koncertfilmek, főleg a 3D-sek, az elmúlt években kezdtek feltünedezni a mozikban, s aki már látta valamelyiket, az tudja, hogy milyen látványosak - és olykor sikeresek is. Az elmúlt években készült 3D-s koncertfilm Miley Cyrus, a Jonas Brothers, valamint a U2 részvételével. Cseppet sem meglepő módon, Miley Cyrus-é lett a legsikeresebb, 65 millió dollár bevételt hozott Amerikában, viszont a Jonas Brothers próbálkozása a 19 milliós bevétellel már csalódást keltő eredménynek számított. A U2 koncertfilmje pedig ugyan csak 10 milliós bevételre tett szert Amerikában, de nemzetközi 12 milliójával világszerte a legsikeresebb lett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #2
    Vagy a KISS-ről kéne. És akkor nem is kéne minden fellépés előtt kisminkelni magukat, azt Cameron ráCGI-zné a vászonra :)
  • nessboth #1
    Rammstein odab*szna 3d-ben...