Szekeres Viktor

Nem konvertált 3D lesz a Transformers 3

Egy ideig pánik uralkodott el a robotos filmek rajongói körében, de kiderült, hogy csak vaklárma a 3D-s konverzióról szóló híresztelés, hiszen a Transformers harmadik részét teljes egészében 3D-ben fogják forgatni.

Megnyugodhatnak azon Michael Bay-rajongók, akik a rendezőt pálfordulással vádolták, amikor kiderült, hogy a Transformers harmadik része 3D-s lesz. Bay ugyanis korábban kijelentette, hogy nincs oda különösebben a konverziós eljárásért, de szerencsére azóta kiderült, hogy nem is kell szeretnie azt, hiszen a Transformers 3 3D-s kamerarendszer segítségével fog elkészülni.

Ez utóbbit Vince Pace, az egyik operatőr-technikus mondta el, aki meglehetősen tapasztalt a térhatású filmek elkészítésében, hiszen részt vett a Jonas Brothers és Miley Cyrus koncertfilmjének forgatási munkálataiban is, de ő irányította az Avatar Los Angeles-i felvételeinek felvételét is. Pace egyébként ettől még nem tart a Transformers stábjával az első forgatási hetekben, hiszen jelenleg Hawaii-n dolgozik a Disney egy 3D-filmjén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mynameisbence #2
    vmi szar van az oldallal mer akárhány cikket olvasok jobbra csúszik és csak az első sor jelenik meg
  • Ender Wiggin #1
    Már hetek óta forgatják, ti is írtatok róla bazmeg. Akkor most mi ez a jövő idő? Idegesítő ez a dilettantizmus.