Szekeres Viktor

Elkészülhet a Fekete villám - Zúg a Volga amerikai verziója

Amerika nem csak Franciaországban és Svédországban kutat mostanában feldolgozható filmek után, hanem úgy tűnik Oroszországban is. Szerencsére a Fekete villám - Zúg a Volga remake-jét az eredeti producere, Timur Bekmambetov készítheti.

A Variety értesülései szerint Timur Bekmambetov, a Wanted, valamint az orosz Őrség-filmek rendezője elkészítheti a Universal Pictures-nek a Fekete villám - Zúg a Volga című orosz filmje angol nyelvű feldolgozását. A Csornájá molnyijá eredeti címre hallgató alkotás nem Bekmambetov rendezte ugyan, mindössze producerként volt jelen a forgatáson, de az amerikai változaton már ő dolgozna. Kérdés, hogy szerződése az Abraham Lincoln: Vampire Hunter-höz mikor engedi majd dolgozni.


A nálunk DVD-n nemsokára megjelenő film egy egyetemistáról szól, aki hozzájut egy repülő autóhoz és kvázi szuperhősként elkezdi tizedelni a moszkvai alvilágot. A sikeres orosz premiert követően egyébként nem csoda, de az eredeti filmnek is minden bizonnyal el fog készülni a folytatása, igaz, ezt még nem jelentették be hivatalosan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #8
    " csak egy n+32-dik akció ZZ- moovie lesz."

    igaz, de.

    egyrészt végre lenne akciófilm, hihetetlenül kevés akciómozi van. másrészt meg tudják annyira változtatni az alapokat, hogy a film totál amerikai legyen. harmadrészt, ha el tudják adni nagyköltségvetésű látványorgiának, akkor a nézőt nem fogja érdekelni a mondanivaló. amúgy sem szokta, persze.
  • xido #7
    Csak egy icipicit jó lenne néha egy cikk részletének utána nézni..10 másodperc csak a rohadt interneten:)...Az a nemrég nálunk megjelent dvd pontosan 2 hét múlva fog megjelenni:)))
  • T0nk #6
    Ennek a filmnek oroszul, orosz (kelet európai) környezetben, orosz szereplőkkel van jelentése, és mondanivalója. Angolul, amerikai környezetben, amerikai szereplőkkel csak egy n+32-dik akció ZZ- moovie lesz.
  • winnie #5
    " De minek kő még egyszer ugyanazt megcsinálni 3 éven belül?? "

    ezek olyan egyszerű kérdések, komolyan nem egyértelmű a válasz? és még csak nem is azt mondom, hogy "mert pénzt akarnak keresni vele", hanem azt, hogy szerinted hányan nézik meg az orosz filmet itthon, és hányan fogják az amerikait?

    számold meg, hány orosz filmet láttál az elmúl 3 évben. vagy hány svédet. és hány amerikait.
  • Sidewinder #4
    Jó hogy legalább eredeti producerre bízzák. De minek kő még egyszer ugyanazt megcsinálni 3 éven belül?? Az amerikai remakekről meg annyit,hogy a japán horrorokat egész jól hozzák,és azok tulajdonképp a sikeres "amerikai" horrorok,de például az amerikai taxi egy szar.
  • vasziszdasz #3
    Ja és Csornijá >> csornájá.
  • Eriongtk #2
    Éjjeli Őrség, Nappali Őrség szerintem fenomenális volt, kellett oda Timur elborult, szürreális agya :) kedvenceim közé tartozik ^^
    imdb szerint nincs más ~őrség munkálatok alatt...

    Amerikai verzióhoz meg volna 1 tippem, najó 2, hogy mi is lenne az őskövület :P
    mustang gt anyone? :) Esetleg firebird
  • vasziszdasz #1
    Inkább az Alkony őrséget csinálja már!