Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Cloverfield rendezőjének új durvulása

Októberben ismét kiderül, hogy egy remek, nem amerikai horrorból lehet-e elfogadható, minőségű feldolgozást készíteni. Az új Engedj be rendezője az a Matt Reeves, aki nemrég a Cloverfieldet vitte sikerre.

Megérkezett az Engedj be című svéd horror amerikai feldolgozásának első előzetese, mely a nemzetközi piacra készült. Az eredetileg a Låt den rätte komma in (Let The Right One In) címet viselő regényadaptáció a 2008-as év legjobb horrorja volt több horrorral foglalkozó orgánum szerint, az új verzió, mely október elsején kerül bemutatásra Amerikában, a Let Me In címet fogja viselni.


A legutóbb a Cloverfield rendezési munkálatait végző Matt Reeves filmjének főszereplői Kodi Smit-McPhee, a Ha/Verből is ismert Chloe Moretz, Richard Jenkins, Elias Koteas, Cara Buono és Sasha Barrese. A történet, akárcsak a svéd eredeti, John Ajvide Lindqvist regénye alapján készült. A magyar premierről egyelőre nincs hír, de kinti siker esetén biztosan láthatjuk, hiszen a 2008-as verziót valószínűleg nem látták sokan, így az amerikai változattal fognak pótolni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #7
    hmm, ezt magyarokkal is leírhattad volna. a magyarok nem tudnak olvasni. számunkra nem létezik más nyelv, csak a magyar. (bár azt meg képtelenek irodalmi szinten beszélni, de ez most más kérdés.)

    néha furcsa látni, hogy milyen látványosan nincs tisztában egy-egy kommentelő a dolgokkal, csak mert a fóbiái miatt a fejére szorult egy cső:)

    szerinted itthon melyik verziót fogják megnézni?
  • Mister #6
    1, Mert az amerikaiak nem tudnak olvasni, így meg sem nézik az eredetit felirattal. Számukra nem létezik más nyelv sem, csak az angol. ( Bár azt meg képtelenek irodalmi szinten beszélni, de ez most más kérdés. )

    2, Pénz.

    3, Pénz.
  • winnie #5
    "Amúgy nem értem, miért kell ugyanazt kétszer leforgatni,"

    tényleg nem?
  • morden #4
    Az engedj be ! eredetiét inkább tartom thrillernek, mint horronak, de ez a magánvéleményem :P Amúgy nem értem, miért kell ugyanazt kétszer leforgatni, csak hogy amcsiul beszélnejek benne az amcsi szereplők, inkább találjanak ki új filmötletet és forgassák le az új dolgot, nem koppintsanak már
  • Pesta76 #3
    Én megnéztem az eredetit anno és az egész jól sikerült. Kíváncsi leszek hogy az amcsik mit hoznak ki belőle.
  • WoodrowWilson #2
    Megnézzük. De nem hiszem, hogy tudja hozni az eredeti alkotás hangulatát.
  • Mister #1
    Na ez lenne az igazán durva, Vámpír Hit-Girl :D