Szekeres Viktor

Új kinézetet kapott a Sikoly 4 főszereplője

Miközben Lake Bell bejelentette, hogy mégsem tud részt venni a Sikoly 4 forgatási munkálataiban, felkerült a netre az első fénykép a hétfőn indult forgatás helyszínéről. Kiderült, milyen lesz új Sidney Prescott?

Az Access Hollywood újságírónője, Nancy O'Dell, ott lehetett a Sikoly (Scream) negyedik részének forgatásán, s ezen jeles alkalomból készített is egy fényképet az egyik nagy visszatérővel, a Sidney Prescottot alakít Neve Campbellel. Hogy a színésznő így fog-e végig kinézni a filmben, nem tudni, hiszen a forgatás hétfőn kezdődött el Michiganben, Wes Craven dirigálása alatt.


A Sikoly 4-gyel kapcsolatos hír volt még a napokban, hogy időpont-egyeztetési problémák miatt Lake Bell végül kénytelen volt elhagynia a produkciót, így az ő rendőrkarakterét más fogja alakítani. (Maga a figura egyébként elég fontos, hiszen ő annak idején egy középiskolába járt Sidney-vel.) A visszatérő színészek mellett (Courteney Cox, David Arquette), egyelőre Emma Roberts, Hayden Panettiere, Rory Culkin, Lauren Graham, Nico Tortorella, Anthony Anderson és Marielle Jaffe részvételét lehet biztosra venni az új trilógia nyitófilmjében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)