Szekeres Viktor

Szárazföldön gyilkoló halak az RTL Klubon

Az RTL Klub az akciófilmek és a romantikus komédiák rajongói mellett továbbra is foglalkozik a B-horrorok fanatikusainak lelkével, minek köszönhetően szerdán műsorba kerül a Kígyófej-akció - reméljük, csonkítatlanul.

Az RTL Klub szerdai filmes blokkjában ismét egy természetfölöttinek ható szörnyfilmet fog bemutatni, a Kígyóhal-akciót. A filmre, a műfaj rajongói minden bizonnyal emlékeznek, annak idején, többek között a Film Klubon még A rettegés tava címen futott, de minden bizonnyal az új címmel újabb nézőket is lehet szerezni.


A Snakehead Terror eredeti címre hallgató produkciónak az az érdekessége, hogy különleges lények gyilkolják a jobb sorsra érdemeseket, olyan halak, melyek képesek akár a szárazföldön is megélni. Mindennek oka pedig egy súlyos mérgezés, hiszen amikor egy haltenyésztő cég emberei növekedési hormonokat juttatnak a filmbéli városka melletti tóban, bizonyos, agresszív halfajok mutálódni kezdenek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #15
    Hát ha az volt a cél, hogy olyanokat érjenek el vele, akiket nem érdekel, hát akkor tényleg sikerült :) (De ez azt jelentené, hogy van igény az ilyen hírekre? Max. hirdetői szempontból, de a tartalmára nem nagyon)
    Én azt gondolnám, hogy az sg filmrovatot olvasók ennél igényesebbek, és reméltem, hogy az sg is ezt feltételezi rólunk, és nem piszkál minket ilyen nekünk nem kellő hírekkel.
    (Tudom, ha nem érdekel, ne olvassam. De attól még bosszant, mert helyette jöhetne hír valami olyanról, ami érdekel minket.)
  • winnie #14
    azt biztosra veheted, hogy van rá igény. ld. kopmmentszám és olyanok elérése, akiket nem is érdekel.
  • chuky123 #13
    Jaja csatlakozom az előttem szólokkal minek ezt promótálni itt az SG elég sok szar megy a kereskedelmi tvékben. Kár ezeket reklámozni. De mindenek legalja az a TV2-ön az "EZOTV" ami nálam kiveri a biztit.
  • bippo #12
    Miért kell az ilyenekről hírezni,komolyan?
    Az lehet, hogy az átlag rtl meg tv2 néző megnézi ezeket, de az sg filmrovatát olvasókat tényleg ezek a fosok érdekelnék? Nem hiszem.
  • Csakezmaradt #11
    Sajnálom szegény Bruce Boxleitnert. Jó színésznek tartom, a Babylon 5-ben jól alakította John Sharidan kapitányt.
  • endrev #10
    Megint nulla fantázia.. (a filmre értem) És kapnak rá pénzt, ki érti ezt... Szellemi devolúció? :D
  • Loverman #9
    Furcsa, Frostshock-on tudsz normális kommenteket írni itt meg nem? :D
  • gabeone #8
    A zs kategória reálisabb. Figyeld a szöveget: "A félelmed vonzza őket..." Zseniális! Nem éri meg azt a másfél órát. Aki okos, az a mások kárából tanul és nem nézi meg a filmet..
  • Balintos #7
    'B' horror? Talán inkább 'D'
  • unisol1 #6
    ??? Ezt minek promózni? Az a retekklub dolga. Egy 2004-es, első címmel (is) elad6atlan izében mi olyan érdekes, hogy így fel kell hívni rá a figyelmet? Van 1000 a tv-ben is, ami érdemesebb rá, mégse szól róla senki... Mind1, a cikk elfér, csak furán fest itt...