Szekeres Viktor

Lagzi Lajcsi visszahozta a Dáridót az RTL Klubra

Régebben a TV2-n, majd kisebb kábelcsatornákon volt jelen a Dáridó, ezúttal azonban az RTL Klubon fog jelentkezni Galambos Lajos esztrádműsora, mely a tervek szerint sokak vasárnapi ebédjéhez fogja szolgáltatni a zenét.

Vasárnap délben, 12.10-től az RTL Klubon jelentkezik a Dáridó Lajcsival. Az egykoron volt legendás szórakoztató műsor első adásában az Irigy Hónaljmirigyet, a Bon-Bont és MC DC-t is láthatják a nézők. A műsorvezető, Galambos Lajos ígérete szerint az IHM nagyon jó kabala, annak idején éppen a Dáridóban kezdődött tévés karrierjük, éppen ezért a nyári Dáridó összes epizódjában szerepelni fog az együttes.


Galambos az RTL Klub sajtóközleményében kifejtette, hogy: "Vannak olyan előadók, akikkel régóta jó viszonyban vagyunk és vannak olyanok is, akik még soha nem szerepeltek a televízióban. És persze fontos, hogy a produkció olyan legyen, amilyet el tudok képzelni a Dáridóban, például egy heavy metal zenekart nehezen tudnék. Igyekszünk megadni a lehetőséget a tehetségeknek. Körülbelül 100-110 olyan előadó van, akik jelentkeztek, szeretnének bemutatkozni. Közülük körülbelül húszban van fantázia."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csakezmaradt #7
    Atyaúristen...
  • bippo #6
    "És persze fontos, hogy a produkció olyan legyen, amilyet el tudok képzelni a Dáridóban, például egy heavy metal zenekart nehezen tudnék. "
    De persze MC/DC impro-rap-je elképzelhető...
  • Quantumleap #5
    Gratula! Majd gondolom, tengermélyre süllyedt Pataky Attis meghívása sem várat magára sokáig.
  • krk #4
    Először a TV2-n nem néztem, aztán a kisebb kábelcsatornákon nem néztem, most pedig az RTL-en nem nézem :)
  • Bren X #3
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ZeGa #2
    Hát ez tuti nézettségi csúcsokat fog döntögetni...
  • jeti00 #1
    mc dc-ből már nagyon elegem van, lassan elfelejthetnék már..