Szekeres Viktor

Újabb társasjátékból készülhet nagyköltségvetésű akciófilm

A társasjátékok feldolgozási hulláma már elérte a Torpedót és a Monopoly-t, s a hírek szerint legközelebb egy robotos, bokszolós gyerekjátékból készülhet futurisztikus akciófilm Wolfgang Petersen rendezésében.

A Pajiba értesülései szerint a Mattel és a Mandeville Films filmet tervez készíteni a 60-as évek egyik legnépszerűbb játékából, a Rock 'Em Sock 'Em Robots-ból. A tervek szerint a filmet a Poseidon és a Trója rendezője, Wolfgang Petersen készítené, a szkriptet pedig Kurt Wimmer írná. A produkciós cég leírása szerint a film afféle Gladiátor - Vasember mixtúra lenne, mely egy robot emberi történetét mesélné el, akiből félig emberi, félig robot lény lesz.


Bár a projekt még gyerekcipőben jár, többek szerint kicsi annak az esélye, hogy elkészül, mivel nemsokára hasonló témájú, jövőben játszódó robotos filmmel jelentkezik Hugh Jackman is, Real Steel címmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • richard45 #5
    Húúú de király, akkor csinálhatnának a Flipperből is egy nagyköltségvetésű akciófilmet 3D-ben, tuti hogy lenne rá vevő.
  • zombeeka #4
    Megint vki bekokózva nyilatkozott a "filmeterveiről"!
    Vagy Wolfgang Petersen-nek nem támadt jobb ötlete!
  • bippo #3
    Jumamji meg Zathura jó volt, de pl. Torpedót meg Monopolyt nem tudom normálisan elképzelni. Arra ott a Vadászat a Vörös Októberre meg a Tőzsdecápák. Erre meg a Rocky :)
    (amúgy ez a játék rengeteg filmben látható volt már, mint az egyik gyerekszereplő régi játéka vagy csak úgy a polcon, stb.) De ez ilyen tipikus amerikai játék lehet, Mo-on még nem láttam.
  • Penge4 #2
    Elvégre már a Gazdálkodj Okosan-ból is valóságshow van itt Magyarországon...
  • Mister #1
    :fejetvakar: