Szekeres Viktor

Újabb hazai szupersztárnak keres társat ősszel az RTL Klub

Gáspár Győző és Benkő Dániel után Delhusa Gjon, népszerű zenész és énekes, próbál szerencsét az RTL Klubon egy saját valóságshow-val, mely azonban nem az életét fogja követni, ha udvarlásait.

Az RTL Klub ősztől új, párkereső valóságshow-t indít, a tavalyi, Benkő Dániel-féle reality-hez hasonlót. Ezúttal a hivatásos szívtipró Delhusa Gjon lesz, ő fogja keresni az életre szóló szerelmet az I Love Gjoni című sorozatban. Az RTL Klub már reklámozza is sorozatát, de aki akar, itt is jelentkezhet versenyzőnek.


Az RTL Klub sajtóközleményében felvázolja az I Love Gjoni alaphelyzetét azoknak is, akik nem követik az összes bulvárhírt: Gjoni és felesége hosszú ideig igyekeztek haldokló házasságukat feléleszteni, ám be kellett látniuk, hogy kapcsolatuknak vége. A páros úgy döntött, hogy megadják egymásnak a lehetőséget, hogy újra megtalálják a szerelmet. Delhusa, aki 'Sai Baba' eszméit követi, a nehezen meghozott döntés után elvonult, hogy lelkileg is felkészüljön a változásra. Szíve nyitott és várja a vállalkozó kedvű hölgyek jelentkezését. A szenvedélyes dalnok életük legnagyobb élményét szeretné adni a kiválasztottaknak és megmutatni, hogy milyen az élet egy igazi férfi oldalán. Sir Delhusa Gjon az énekes, zeneszerző igyekszik tabuk nélkül, személyisége minden árnyalatát megmutatni és bízik benne, hogy a műsor keretében sikerül társra találnia.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bladesoft #21
    Ezek a "szupersztárok" miért nem inkább alárendeltként szerepelnek internetes gyilokpornóban...
  • xyl #20
    Szeretem a dalait. De ezzel most nagyot esett a szememben. Persze, van egy pár olyan énekes, színész, stb., akinek az alakítása tetszik, de amit magánemberként tesz, az nem. Más kérdés, hogy igazából aki úgymond "sztár", annak milyen magánélete van? Állandó reflektorfényben élni... Vsz. hogy a helyes önértékelésnek nem tesz jót, én is "elszállnék" a helyükben.
  • algost #19
    Ja, csak kár, hogy nem tud focizni:) De biztos jó ember:)
  • algost #18
    A szupersztárt az különbözteti meg a többi embertől, hogy ő azt tesz amit akar, kvázi éli a saját életét, így vagy úgy..., speciel Delhusa úr, egy nagyon jó zenész, ha ebből a műsorból is pénzt tud csinálni, miért ne tegye...? :) nem értem...Ti nyugodtan kommenteljetek, meg végezzetek segédmunkát, :) Szerintem ő egy boldog ember...:)Higgyétek el, Delhusa urat nem érdekli az önértékelési zavarotok, Ő feleséget fog keresni és talál is:):)

    Remélem megtalálja az igazit!
  • slickboy #17
    Én csak egyszer szeretnék belelátni a kertévék programigazgatói meg kreatívjai fejébe. Ilyet "alkotni" és terjeszteni nekik élvezetet okoz? Nemkülönben a "sztároknak". Mert ha ezt véresen komolyan csinálják, akkor az tragédia. Ha csak szimplán azért, mert erre van igény, az még nagyobb baj. Tehát meddig lehet elmenni abban, hogy "hányok attól amit csinálok, de ha ez kell a plebsznek, akkor ezt kapják, hülyét csinálok belőlük"?
    Már nem is az anyagi szegénységet tartom a legnagyobb bajnak ami itt van, hanem ezt a szellemi nyomort, ami kitermeli az ilyen műsorokat.
  • winnie #16
    " Az, hogy ott van 50%-nyi igénytelen ember, még nem biztos, hogy tényleg milliók nézik..."

    ja, és a napi pár százezer blikket és 10 ember vásárolja fel. mi értelme van annak, hogy hazudsz magadnak, hogy győzködöd magad?
  • Merces #15
    .......Április elseje van?....... minden nap Április elseje van.....kuurva életbe ááááá.........
  • Csakezmaradt #14
    Mr. "nikásze péri menó" biztos nagy nézettséget jelent abban a 100 háztartásban amit mérnek. Az, hogy ott van 50%-nyi igénytelen ember, még nem biztos, hogy tényleg milliók nézik...
  • proCsilla #13
    Örülök ennek. Ez csak segít, hogy ne nézzek annyi tv-t.
  • kadar1 #12
    Na ezek után minden ratyi képernyőre kerül. Ha nem lesz nézettsége akkor bevillan egy pár cici ?, vagy egy szaftos történet ?
    Szánalmas...