Szekeres Viktor

Még idén elkészül a Zimmer Feri 2?

Tímár Péter visszanyúl másodvirágzásának gyökereihez, s ugyan nem a Csinibaba folytatását készíti el, hanem a Reviczky Gábor és Pogány Judit főszereplésével forgatott Zimmer Feriét, melynek címe Szellem Feri lesz.

Úgy tűnik, hogy Tímár Péter, rendező, még a nyáron leforgatja a Zimmer Feri második részét, a Szellem Ferit. Minderről az Origó értesült, miután több fórumban is egy bizonyos Tímár Zsuzsa keresett reklámozókat, hirdetőket, akik hajlandóak pénzt áldozni arra, hogy egy bizonyos filmben szerepeljenek. Mint kiderült, ez a film nagy valószínűséggel az 1998-as Zimmer Feri folytatása lesz, melyet hivatalosan várhatóan a jövő héten jelentenek be.


A fórumokban történő hirdetőkeresésre azért van szükség Tímár szerint, mert az nem kapott állami támogatást,, független forrásokból fog elkészülni, a tervek szerint várhatóan 100 millió forintból. Az első Zimmer Feri, mely 12 évvel ezelőtt került bemutatásra, s kimondatlanul is a Csinibabával hatalmas sikert elért Tímár Péter népszerűségét akarta meglovagolni, s végül 200 ezer nézőt vonzott a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • curse #7
    bocsanat, valoban pusztan a cimre reagaltam :) ugy ertem, :$
  • bladesoft #6
    Én segitettem sms-l, de ki is voltunk vezényelve a gátakra egyébként is. A szabadságomból is a segitségre használtam el 1 napot. Asszem Én megtettem amit lehetett.
    Én nem arra utaltam hogy engedély nélkül épitkeztek.. de a saját nagyközségem történetéből tudom hogy kompletten arráb lett költöztetve a sok árviz miatt (Duna) ugy 200éve.
  • bippo #5
    Write only? Ahogy 'macseke' mondja, benne van, hogy nem kapott állami támogatást.
    "A fórumokban történő hirdetőkeresésre azért van szükség Tímár szerint, mert az nem kapott állami támogatást,, független forrásokból fog elkészülni, a tervek szerint várhatóan 100 millió forintból. "
  • macseke #4
    nem kapott a film állami támogatást, pont azt írja a cikk
  • TeDDyRuSh #3
    Bár nem a cikkhez kapcsolódik, de nem minden károsult építkezett engedély nélkül, vagy azzal ártérre. Az, hogy mit vonunk el magunktól, hogy segítsük a károsultakat, az ma már csak "ízlés" dolga. Aki nem szereti a magyar filmeket, vagy Tímár Péter filmjeit, az biztos odatolná a pénzt.

    Valakik szerint az élet meg nem áll meg és bár kell a pénz az árvízkárosultaknak, másik pár millió (mozi, DVD, warez) ember szórakozásától ne vonják el a pénzt. Van még miből elvonni.

    Döntse el mindenki, mely felfogást pártolja...
  • bladesoft #2
    A jó film sokkal több hasznot is hozhat mintha csak ugy odaadod egy szervezetnek.
    Szomorú dolog... de a legnagyobb butaság árterületre épitkezni. De nem mintha le lehetne gátakkal gyözni a 100éves maximum vizállás megdölését.
  • curse #1
    jaj de jo, mar eppen keszultem ritualis ongyilkossagot elkovetni uj resz hianyaban. inkabb toltak volna az allami tamogatast az arvizkarosultaknak.