Szekeres Viktor

Az első hivatalos kép az új Conan, a barbárról

Végre hivatalos formában is láthatjuk, hogy miképp néz ki Arnold Schwarzenegger utódja, az újkori Conan szerepét elvállaló Jason Momoa. A hírek szerint a feldolgozás forgatása befejeződött Bulgáriában.

A Nu Boyana Film Studios felrakta az internetre is az első hivatalos fényképet az új Conanról, Jason Momoáról, akit korábban a tévénézők ismerhettek leginkább olyan sorozatokból, mint a Baywatch vagy a Csillagkapu Atlantisz. A kép egyébként azon nevezetes alkalomból került fel a legnagyobb bolgár filmstúdió honlapjára, hogy befejeződtek a forgatási munkálatok.


Az első előzetesre minden bizonnyal még várnunk kell pár hetet vagy hónapot, de addig is vizualizálhatjuk magunk előtt a többi szereplőt, például Rachel Nichols-t, Stephen Langet, Bob Sappet, Ron Perlmant, Leo Howardot, Said Taghmaouit és Rose McGowant. A filmet, a Texasi láncfűrészessel, a Frankensteinnel és a Péntek 13-mal a remake-ek terén már tapasztalatra szert tett Marcus Nispel rendezi, aki korábban már barbáros filmet is készített, A Barbár - Legenda a szellemharcosról (Pathfinder) címmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kropotkin #17
    Azt hiszem megvan. A bosszura ehes Conan-ra gondolsz? :)
  • boomsly #16
    Nem Lang-el kellett volna leforgatni egy idős-Conan király filmet?

    Aki megtalálja a hibát a szövegben, az kap egy piros pontot!
    Én 10 percig csapkodtam a térdem
  • boomsly #15
    Egy összehasonlítás.

    Önmagában a barna bőr már egy "trükk". Ezért kenik magukat a testépítők verseny előtt csokibarnára.

    Ez a színárnyalat a klasszikus égetett sienna és umbra színeket vegyíti, amiket a figurakészítők/festők is előszeretettel használnak jellegzetességek és vonások kiemelésére.
    Lásd a 300 c. filmet.
    Photoshop és airbrush.

    Amúgy meg a cikk is arról szól, hogy másodrangú rendező mellé harmadrangú szereplőket válogattak. Ron Perlman kivétel, de nem hiszem, hogy elviszi háton ezt a produkciót.
  • bippo #14
    Szerintem az filmbéli kosz/sérülés.
    Amúgy az olajozás nem trükk? De, az is azért van, hogy kiemelje a formákat.
  • kropotkin #13
    Szégyen. Howard is hatalmas, masszív, oriási izmokkal rendelkező barbárnak alkotta meg figuráját. Ezt híven követték a képregények a '70-es évek elejétől, majd a mozi filmek Arnold főszereplésével. A gagyi tv sorozat legalább a szereplő küllemét tekintve (Ralph Moeller)folytatta a Howardi elképzelést. A '40-es években egy hamvábaholt film (Hollywood) koncepciótervein is legalabb 2szer nagyobb Momoánal a címszereplő. Ráadásul sem a könyvekben sem a filmeken nem ilyen nyálgép fejű Conan. Ha már pénzt és energiát fektenek egy filmbe, mely jellegét tekintve klasszkus barbáros fantasy, ne teenager lányok izlése legyen a mérvadó.
  • bmw #12
    Hat eleg gyenge...
    A csillagkapuban meg birtam, na de itt...
  • Mister #11
  • boomsly #10
    Skacok! Ez a gyerek festi magát!

    Tricepsz izom felső részénél sötétebb árnyékolás árulkodik, hogy biza ki kell emelni azokat a muszklikat

    Arra nem emlékszem, hogy Arninak kellett volna-e ilyen trükk. Szerintem csak beolajozták, kiették a napra és már kész is volt.
  • opeca #9
    Az az idomtalan román néger??? Hagyjjá má:)

    Ez a gyerek megint olyan szépfiús. Arnold volt erre jó, azzal a randa fejével.
  • Nethyrrea #8
    bob sapp-ot kéne kifehéríteni és máris pár kategóriával jobb conan lenne :D