Szekeres Viktor

Kiszivárgott egy videófelvétel a Dexter 5. szezonjáról

Aki szemfüles, már láthatja, hogy miképp fog kinézni az ősz elején visszatérő sorozatgyilkosos sorozat, a Dexter 5. szezonja, melyben olyan ismerős színészek is szerepelni fognak, mint Julia Stiles és Shawn Hatosy.

Jelenleg is forgatják a Dexter című krimisorozat ötödik szezonját, melyet az alábbi videó is remekül alátámaszt. A negyedik évad után sok rajongó aggódott a rákkezelés előtt álló Michael C. Hall egészségi állapota miatt, de a színész, miután jól reagált a kezeléseire, újult erővel ölthette ismét magára a sorozatgyilkos karakterét.


A hírek szerint egyébként több változás is várható a sorozatban, ami annak is köszönhető, hogy az írók élére új ember került Chip Johannessen személyében. Az ősztől adásba kerülő epizódok nem egy újabb, főellenség köré fognak épülni, hanem előző szezonétól eltérő szerkezetre lehet számítani. Az új évad és az új felépítés pedig új karaktereket is jelent, akiket új színészek alakíthatnak majd, így többel között Julia Stiles és Shawn Hatosy csatlakozott a Dexter szereplőgárdájához.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Redmer #8
  • halaszlo #7
    Egy kicsit én is aggódom az új felépítés miatt, de majd meglátjuk. Nekem eddig bejött a főhősös, egy nagy történet köré épített kisebb epizódos szerkezet.
  • zombeeka #6
    Már én is várom a folytatást!
    Szerintem ez a sorozat az utóbbi idők egyik legjobban sikerültek (ritka)egyike!
    Michael C. Hall-nak meg én is drukkoltam,h rendbejöjjön!
  • PJack #5
    jó lesz ez, csak el ne basszák ezzel a változtatással
  • bippo #4
    Kíváncsian várom, milyen irányba viszik el a sorozatot.

    Amúgy érdekesek ezek a külső felvételek. Fura, hogy ilyen kusza mászkálásból hogyan lesz a vásznon/tévén jól kinéző jelenet.
  • freemanone #3
    csak így tovább!!! ^^
  • Chris05 #2
    Remélem tényleg jól van! Szerintem nagyon jól alakítja Dexter Morgan-t.
  • bladesoft #1
    GG Dexter. Amennyi évad csak lehet!