Szekeres Viktor

Itt a Titanic 2 plakátja

Augusztus 24-től lesz megvásárolható Amerikában a Titanic 2, s minden bizonnyal hozzánk is hamar el fog érni DVD-n Shane Van Dyke filmje, melynek ugyan még nincs előzetese, azonban a plakátját már láthatjuk.

Megérkezett a katasztrófafilmek szerelmesei által minden bizonnyal már nagyon várt Titanic 2 plakátja, mely szerint "100 évvel később, ugyanoda csap be a villám". Ebből pedig ki is derül, hogy a film 2012-ben játszódik, 100 évvel a Titanic elsüllyedése után, amikor is egy új luxushajó, a Titanic 2 készül első útjára, azon az útvonalon, melyet annak idején a Titanic is be akart járni. Mivel a műfaj katasztrófafilm, így nem meglepő, hogy a mellékszereplők között feltűnik a jéghegy is.

A Titanic 2-t az aShane Van Dyke rendezte, aki tavaly a Paranormal Entity-t, idén pedig a 6 Guns-t készítette el, de korábban olyan filmeket írt, mint Transmorphers - Robotinvázió, a Street Racer vagy A nap, amikor a Föld megállt. A film főszerepében Bruce Davisont és Brooke Burns-t lehet majd látni augusztus 24-től, ugyanis ekkor jelenik meg az alkotás DVD-n.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hitman08 #43
    Ezt a kéménylényt nem gondolhatták komolyan... Vagy netán az Asylumos arcok immár tényleg cégük névadó intézményének kapujában toporognának?!? Könnyen elképzelhető, elnézve eddigi teljesítményüket. A cikknek amúgy nulla értelme, nehogy már ilyen gány fércműveket kelljen reklámozni, ennyire semmi ötlet nincsen?
    A lenti kis vitához szeretném hozzáfűzni, a cikk totálisan nélkülöz mindenféle iróniát, mellette az angol mondatot is sikerült félrefordítani. Az olvasó felé érthetően közvetített gúnyos hangnem nem itt kezdődik, ezzel jobb tisztában lenni emberek. De azzal sem árulok el titkot, hogy az SG.hu filmszakasza sem mostanában látott valódi újságírót virtuális hasábjain.
  • Merces #42
    http://www.youtube.com/watch?v=I7qIkRO2SOg&feature=related
  • Merces #41
    ...igen a sok hozzászóló.......remélem érted az iróniát XD
  • ZeemanX #40
    A kémény miatt érdemes lenne megnézni.
  • Stefling #39
    Félek előre, az említett filmek annyira gagyik, hogy a lemezt se érdemlik meg :D
  • rolinev92 #38
    Ez tök jó két plakát elvileg ugyanazt kéne ábrázolni, de kicsit más a szerkezet :D
  • ADAMEX9 #37
    Csak nekem tűnik úgy, vagy a weblapjukon nem ilyen vicces a kémény? ASYLIUM TITANIC 2
    Mondjuk a Megapiranha plakátjuk is komoly: kettéharap egy repülőgép-anyahajót
  • Skynet #36
    Nem szoktam megvédeni de kivételesen nem a cikkíró a hülye hanem a sok hozzászóló,te szerencsétlen.:)
  • Pycur #35
    Half-life filmet akaruuuunk!!!
  • winnie #34
    ez pedig egy tanulságos interjú az asylum vezetőivel.

    ha belegondolok, hogy 500 ezres egy-egy film költségvetése, akkor igazán összedobhatnának itthon is valami nagyon bé katasztrófafilmet 100 millió forintból:)