Szekeres Viktor

Készül a Vérfarkasokkal táncoló

Az Easter Bunny, Kill! Kill! rendezőjére, Chad Ferrinre esett a Hannover House választása, így ő fogja készíteni a Dancing With The Werewolves-t, mely egy, a testük átalakítására is képes indián törzs legendáját meséli el.

A Hannover House összeállt Rohan Ghodsi Illusion Film Studios nevű produkciós cégével, hogy elkészítse a Dances With Werewolves-t, azaz a Vérfarkasokkal táncolót, már ha a magyar forgalmazó is úgy véli, hogy a cím a Kevin Costner-féle klasszikusra utal. David Chirchirillo története egy thriller lesz, mely legendás és természetfölötti erővel bíró, átalakulásra képes bennszülött indián harcosokról szól majd.


A filmet a tervek szerint 3D-ben forgatnál és a Hannover House 2012-ben jelentetné meg. A rendezést az Chad Ferrin vállalta el, aki az elmúlt években olyan filmekkel jelentkezett, mint a Someone's Knocking at the Door, az Easter Bunny, Kill! Kill! és a The Ghouls. A forgatás október 24-én kezdődik Michigan államban, igaz, egyelőre még a szereplők kiválogatása sem kezdődött el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gabeei #4
    Ezt nem lőtte már el valamilyen szinten a Alkonyat - Újhold? Nem mintha javított is volna valamennyit a film színvonalán...
  • Chocho #3
    Az a trailer... ecsééém... :DDD
  • Hornymut #2
    Igazi remeknek ígérkezik :D
  • blessyou #1